Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
ROMLOTT VOLT
Fogyasztóvédelem Fórum > Hagyományos termékvásárlás > Élelmiszerek
VAL_AGI
A PROBLÉMÉM A KÖVETKEZŐ:VALAMELYIK NAP EGY PÉKSÉBEN VÁSÁROLTAM VANILIA PUDINGGAL TÖLTÖTT PÉKÁRUT.AZ ÜZLETBEN AZ ELADÓ KÉZZEL! FOGTA MEG A PÉKÁRUT, AMI KÜLÖNBEN SEM TÚL HIGÉNIKUS, ILLETVE AZ ELADÓ NAGYON IZZADT, BÜDÖS VOLT.PERSZE AMIKOR KIFIZETTEM, SEMMI BLOKKOT NEM KAPTAM,ÉS CSAK TÁVOZÁS UTÁN AMIKOR MEGKÓSTOLTAM A PÉKÁRUT AKKOR VETTEM ÉSZRE, HOGY A TERMÉK ROMLOTT.SZERINTEM BIZTOS VOLT MÁR 3-4 NAPOS.
MIT LEHET ILYENKOR TENNI?A FOGYASZTÓVÉDELEM MIT TUD ILYENKOR CSINÁLNI?
FVF
Ilyen kirívó esetben tényleg csak az a megoldás, ha erőt veszünk magunkon, a vásárlási ingerünket visszafojtjuk, éhségünket kicsit visszatartjuk, s nem vesszük meg az adott terméket. Talán, amennyiben többen is így tesznek, következőre vesz fel kesztyűt, s állot pékárúja sem lesz.

A fogyasztóvédelem állandóan végez próbavásárlásokat, amelyek során az ilyen eseteket természetesen szankcionáljuk. Más panasza esetén azonban nem tehetünk semmit, ebben a bíróság lenne illetékes dönteni, de hát azt hiszem abszurdum lenne kakaós csiga ügyletben bírósághoz fordulni. Itt tényleg a kritika, s a nem vásárlás a megfelelő.
TheElf
(FVF @ 2004 Jul 27, 10:03 AM)
Ilyen kirívó esetben tényleg csak az a megoldás, ha erőt veszünk magunkon, a vásárlási ingerünket visszafojtjuk, éhségünket kicsit visszatartjuk, s nem vesszük meg az adott terméket. Talán, amennyiben többen is így tesznek, következőre vesz fel kesztyűt, s állot pékárúja sem lesz.

Esetleg a történetet elérhetővé tenni a pékség környékén, hogy mások se nagyon vásároljanak ott. Itt pedig megírni a pékség nevét.
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.