Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Kell írószert mellékelni a vásárlók könyvéhez?
Fogyasztóvédelem Fórum > Fogyasztóvédelem.com > Általános Fogyasztóvédelmi Fórum
abli
Kell írószert mellékelni a vásárlók könyvéhez?

Itt az van említve, hogy igen, viszont nem hivatkozik jogszabályra, és másol ahol volt jogszabály említve nem találtam ilyesmit. Ez melyik jogszabályban van említve?

elore is kösz,
abli
FVF
Mivel hozzáférhetővé kell tenni a vásárlók könyvét, ez jelentheti azt is, hogy írószert mellékelni kell. Szerintem az a kereskedő, aki ezt megtagadja (civil koromban én is jártam így) úgyis sok problémával van a füle mögött, inkább a hatóságot kell értesíteni, hogy illene körülnézni a házuk táján.

HA meg kereskedő kérdezi, akkor az a véleményem, hogy ennél szánalmasabbat tenni sem lehet, mint megtagadni írószer átadását.
TheElf
(FVF @ 2004 Jul 27, 07:39 AM)
Mivel hozzáférhetővé kell tenni a vásárlók könyvét, ez jelentheti azt is, hogy írószert mellékelni kell. Szerintem az a kereskedő, aki ezt megtagadja (civil koromban én is jártam így) úgyis sok problémával van a füle mögött, inkább a hatóságot kell értesíteni, hogy illene körülnézni a házuk táján.

HA meg kereskedő kérdezi, akkor az a véleményem, hogy ennél szánalmasabbat tenni sem lehet, mint megtagadni írószer átadását.

Megtagadni az írószer átadását egy dolog, de nem feltétlenül kell, hogy legyen az üzletben megfelelő írószer. Ugye a kérdés az, külön gond-e az, ha az üzletben nem nagyon van működő írószer (ritkán van szükség rá és beszáradt).

De a vásárlók könyvével kapcsolatban egy jobb kérdés: Pozitív visszajelzést, dícsérő szót szabad-e beleírni (nem csak azért hogy ne száradjon be a hozzá rendszeresített toll)?
FVF
Természetesen szabad. Sőt. Bár több helyen erre a vendégkönyv van rendszeresítve, ami végképp nincsen semmilyen szinten hatóságilag ellenőrizve, csak a szolgáltatónak, kereskedőnek szól.
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.