Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Pálinka
Fogyasztóvédelem Fórum > Fogyasztóvédelem.com > Társalgó
Joooe
Sikerült sajnos olyan (cimkéje szerint) kecskeméti barackpálikát vennem, hogy majdnem biztos vagyok benne, hogy az nem pálinka... jó nedvszívő képességű plüsstigriseknek kifinomult szaglásuk van az ilyesmihez.. biggrin.gif Meg különben is kecskeméti parasztgyereknek ne magyarázzák meg, hogy az a "mű" íz a z barackpálinka... biggrin.gif

Ami ezzel kapcsolatban a kérdésem lenne, hétha tudja valaki... azt ugye tudjuk, hogy pálinka néven elvileg csak valódi pálinkát lehet forgalmazni, pancsotl vackokat nem... de ezt melyik hatóság ellenőrzi? unsure.gif

Captain Crash
Szia, ez nem tudom mennyire fogyasztóvédelmi probléma, de mielőtt hozzászólsz inkább olvass egy kicsit, hátha megtalálod a választ a kérdésedre! Ha utána még mindig lenne kérdésed, akkor kérdezz bátran: biggrin.gif
Joooe
Nézzenek oda de kinyílt a csipája valakinek biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Megtettem: kérdeztem smile.gif
Captain Crash
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Ezt csak azért kaptad, mert nem jöttél biciklizni! tongue.gif Amúgy szerintem a fogyasztóvédelem eljárhat.
Ariadne
(Joooe @ 2007.03.23, 21:34) *

de ezt melyik hatóság ellenőrzi? unsure.gif

VPOP? tongue.gif wink.gif
asdf
Jaja, palinkafesztivalon is kint voltak /hogy minek, azt nemtom, de kint voltak smile.gif/. Marmint nem ellenorizni, hanem standjuk volt wink.gif
Joooe
Hmmm, tudják, hogy mi a jó biggrin.gif
Captain Crash
Lehet, hogy amiket lefoglaltak azokat kínálgatták? biggrin.gif
Joooe
Meg fogok kérdeezni egy beépített vpop informátort whistling1.gif
toreki
Joooe: zárjegyes volt az üveg, vagy nem?
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.