Ez fogalmilag csak a legnagyobb csomagra vonatkozhat, hiszen a többinél többféle megfogalmazásban is kikötötték, hogy egyetlen darab számítógép használható, szerintem...
Ezt a következtetést abból vontad le, hogy "chello szolgáltatási csomagok"-at és nem "chello professional szolgáltatás csomagot" ír az ÁSZF? Vagy, hogy a csomagok részletezése mögött gyűjtőleg az összesre vonatkozó részbe van írva az említett mondat?
Ne mondd biztosra, kérlek, ha egyszer nem biztos (vagy mutass nyilatkozatot erről a UPC-től). Csak egyikőnknek lehet igaza, és még nem dőlt el, melyikőnknek, addig meg a megfellebbezhetetlen állítás helyett legalább egy "szerintem"-et odabiggyeszthetnél...
A UPC részéről egyértelmű nyilatkozat az ÁSZF. Egyszerűen szerintem azt nem vagy hajlandó elfogadni, hogy ha a szolgáltató egyetlen IP-t oszt ki az adott csomag keretén belül, akkor ahhoz egyidőben maximálisan csak egy számítógép csatlakozhat és az ÁSZF csak ezt írja le a táblázatban. A hálózatok alapvető tulajdonsága az, hogy egyértelműnek címezhetőnek kell lennie minden hálózati helynek. Ez csak akkor valósul meg, ha egy IP-hez egyetlen gép tartozik. Az ÁSZF tudomásom szerint nem írja le a számítógép fogalmát, így egész nyugodtan lehet a hálózati címfordítást végző gépet is tekinteni számítógépnek(már csak abból kiindulva is, hogy mit ír a számítógépről az értelmező kéziszótár). Ami adott esetben akár egy erre a célra kialakított hardver is lehet, ún. router. Az említett bekezdés pedig egyértelműen megengedi a csomagok(értsd az ÁSZF-ben korábban részletezett csomagok) továbbadását, vagy megosztását az előfizetői ingatlan határain belül. Ha megosztod a netet az ingatlanodon belül, akkor is csak egyetlen számítógéppel csatlakozol a UPC által szolgáltatott csomaghoz. Tehát minden feltétel teljesül.