Amiatt vagyok kénytelen panasszal és segitségért fordulni Önökhöz, mert az internet szolgáltatóm viselkedése és piaci magatatrása - azt gondolom - minden szempontból kifogásolhazó, panaszom 3 hónapja nem vizsgálták meg érdemben, már csak és kizárólag kettesével megyünk be az ügyfélszolgálatra, mert nem bizonyultak szavahihetőnek.
Röviden:
2006.09.-hónapban reaktiválták az internet szolgáltatásom, ami megszakadt, mert nem tartózkodtam a lakásomban!
A szolgáltatás már az első pillanattól akadozott, az ő szakemberük szerint igen magas 'csomag-veszteség" miatt nincs internet, ami lehet a modem vagy a vezeték hibája. Elmondása szerint ezt nem minden esetben jelzi részükre a rendszer, mint hiba, hisz ők látják az én modemem, de nekem már nem érkezik sávszélesség!
Ennek ellenére több mint 40%-os kiesést mértek, erről engem is tájékoztattak szeptember hónapban.
A hiba a heti 2-3 hibabejeléentés ellenére nem szünt meg, de megigérték, hogy kicserélik a modemem.
Erre 2006.11.12-én került sor, amelyre az EMKTV rendszere (nyilvántartása) szerint nem is került sor!
Az emlitett 3 hónap alatt kb. 20.000. forint telefonszámlám keletkezett, mert nekem csak mobil telefonom van ( 2005 óta igérik a vezetékes telefont, emiatt mondtam fel a Matáv tewlefonom, ám a mai napig nem lett ebből sem semmi!) és erről voltam kénytelen ezt intézni. A szolgáltató nyilvántartása szerint én két alkalommal tettem bejelentést, a többit egyszerűen letagadják!
Decemberben a hiba egyszer csak megszünt, egy ott dolgozó szerelő - név nélkül - azt a tájékoztatást adta, hogy valamilyen szűrő felszerelése oldhatta meg a problémám!
Amikor személyesen próbáltam az ügyfélszolgálaton érdeklődni, hogy milyen jellegű dijcsökkentés jár a részemre, azt közölték, hogy nem jár, mert nem észletek hibát a szolgáltatásban...
Panaszos levelem 2006.12.11. környékén adtam le, amire 2007.03. hó elejéig nem jött válasz, de bent jártaunkkor elmondta az ügyfélszolgálat vezetője, hogy a panaszom részben jogosnak itélték, és nem kell dijat fizetnem az emlitett 3-4 hónapra, de kötbért - ami a szerződésünk szerint jár - nem itélték meg. Sajnálja, hogy ezt még nem kaptam meg irásban, de legyek türelemmel! 2007.03.12.-án jött is egy levél - Dr Bogó Dániel ügyvéd úrtól EMKTV - amiben közölték, hogy nem érzik úgy, hogy részemre bármiféle kötbér járna, sőt! Fizessek 19.500. ft.-ot a szolgáltatásért!
Telefonon történt egyezteésünk a napokban, ami azzal zárult, hogy egy nap múlva visszahiv, és tájékoztat a részletekről, mert ő nem ért hozzá, kapott anyagból vonta le a leirt következtetést!
Három nap telt el, nem hivott! Ma már nem csodálkozom! Inkább Önökhöz fordulok jogorvoslatért!
Segitségüket előre is megköszönve, tisztelettel:
Kovács László