Leegyszerusiem a dolgot, mert a hibak listaja tul hosszu lenne, ahhoz hogy itt untassalak vele. Ami konkretan nagyon erdekelne: Mi a dolgok menete ahhoz, hogy ezt a hozzanemerto, sotetelmeju, teljesen alkalmatlan kivitelezot vegre megszorongassam (jelenleg elerhetetlen meg telefonon is, de hiaba beszelnek is vele, az igereten kivul semmi nem tortenik) es hogyan tudnek ujjabb artatlan, johiszemu vevoket megkimelni ettol a szelhamostol?
Van egyszer a fogyasztovedelem, mint elso kiindulopont, ha jol tudom. Kell egy fuggetlen igazsagugyi szakerto, aki felmeri a hibakat es kiad egy szakvelemenyt a kovetelesem jogossagarol.(Ez kb 100ezer ft) Legalabbis az autoiparban ez az eljaras. Ezzel a szakvelemennyel mehetek perelni. Hol kezdem a pert? Birosag? Ugyved? Sorbanalas, penzkidobas, az eddigi idegeskedes (nyugodtan mondhatjuk, hogy felujjitas, most peldaul parkettazunk, mert ahogy ok leraktak felpuposodott az egesz), idofecserles utan, most ujjabb ide-oda szaladgalas, illetekek, stb. Kinek van erre ideje, egyedul tartom el a csaladot, nekem dolgoznom kell, raadasul nem is vagyok itthon sokszor honapokig
Nekem ilyesmiben nincs tapasztalatom (a hazvasarlasban sem volt, ez meg is latszik, de most mar van), valaki ecsetelje fel a dolgok menetet.
A legnagyobb hiba, amit elkovettem ,hogy nem kerdeztem meg a kozvetlen szomszedokat, arrol, hogy mi a velemenyuk az epitkezo vallalkozorol. A bekoltozesunk utan derultek ki a dolgok (terv nelkul, a szomszed hazra valo raepites, tobbszori visszabontas, talalgatas, sporlas, rohejes megoldasok, stb). Az eletunk egy pokol, minden penzunk a hibak foltozasara, elrejtesere megy, megromlott a kapcsolatom a felesegemmel, egymast okoljuk a dolgok miatt, holott mi csak egy uj lakast vettunk, vehettunk volna hasznaltat is fele ennyiert, ha tudjuk, hogy ennyi mindent fel "kell ujitani" bene.
Varom a tanacsokat, tudom nem egyszeru, de en csupan igazsagot akarok es azt, hogy a felujitasok arat visszakapjam attolo, aki ezeket kisporolta a hazbol es masokat szeretnek megkimelni etol az arcatlan, hozza nem erto alaktol.
Koszonom.
I.