Februárban előfizettem a T-online adsl szolgáltatására, mert csak így rendelhettem, meg a T-home tv-t. Ezt egy héten belül be is szerelték. Utána próbáltam megrendelni a t-home-ot, mire az volt a válasz, hogy jelenleg nem kiépíthető, mert nem bírja el a t-com hálózat, de lesznek majd vonalfejlesztések a területen (4.ker BP). Rá egy hónapra sikerült megrendelni, másnap be is kötötték. Aztán szépen működött, kisebb-nagyobb szünetekkel és hibákkal, melyek elhanyagolhatóak voltak.
Erre szerdán este 20:30-kor (!!) felhívta a páromat a mobilján egy kollega a t-onlinetól, hogy nekünk a t-home tvt most azonnal vissza kellene mondanunk, mert mégsem bírja el a t-com rendszer és VALÓSZÍNÜLEG teljesen le fog állni nálunk. De ha mi most azonnal visszamondjuk telefonon, akkor nem kell szerződésbontásért 30-40 ezer ft-ot fizetnünk, viszont, ha ezt később tesszük meg (egy esetleg teljesen halott szolgáltatásra) akkor már ki kell fizetnünk.
Köpni-nyelni nem tudtunk, ráadásul össze-vissza beszélt a srác (valószínüleg páran már elküldték az Anyjához ebédre). Mondtuk neki, hogy jó akkor lemondjuk. Csütörtökön, délután, munkából hazaérve felhívtam a t-comot mire a hölgy azt mondta, hogy ő nem tud ilyen problémáról és arról sem, hogy velünk beszélt valaki. Mondtam neki, hogy csak azért hívom, hogy ha tényleg megszűnik ideiglenesen a szolgáltatás (mert a bütyök azt mondta, hogy hetek-hónapok kérdése és újra jó lesz), akkor addig biztosítsanak nekem egy kábel tv előfizetést, mert nem szeretnék egy másik szolgáltatónál aláírni egy évre. De ők azt nem tudnak biztosítani, mert a 4. kerületben nem elérhető a t-kábel szolgáltatás. Az sem. Akkor minek reklámozzák? A vicc az az egészben, hogy péntek este óta se kép se hang, csak az internet megy, holott azt mondták, hogy majd jövőhéten hívnak ezügyben. Ezt megtehetik következmények nélkül? Vagy csak minket hívtak föl?