Sziasztok!
Karácsonyra kaptam egy Gillette M3 power borotvát. Előtte egy remington Elektro Blade borotvám volt amihez már nem kaptam Wilkinson doplo 2 + fejet. a borotvával kapott fej tűrhető volt A fejben 3 penge és mikor a nagyját leborotválja az ember akkor bekapcsolja a rezgést amivel egész jól lehet borotválkozni. (a wilkinson fejek sokkal jobbak voltak 2 pengével.)
Most viszont vettem hozzá fejet. Gillette Mach 3. 4 db fej 2200 Ft. Volt ugyan M3 Power is de az kétszer olyan árú. 2 db 2200 Ft. megpróbáltam vele borotválkozni nem ment. megnéztem a fejeket és mind a négy fejben a pengék meg vannak csavarodva szemmel láthatóan. a pengék távolsága is eltérő. A Power-os penge a zöld az párhuzamos csavarodásmentes és még 30-40 borotválkozás után is sokkal jobb. ( egyébként a pengék között csak a színük na meg a minőségük az eltérő)
Engem nagyon bosszant ez mert ezt a 2000 Ft-ot a kukába dobtam. A gagyi 100 Ft-os pengék is jobbak ennél. A wilkinson duplo2 + pengéket kb 700 Ft ért vettem a 4 db-osat.
Ti is írjátok meg hasonló bosszúságaitokat. Hátha kevesebb s@r-t tudnak a multik megvetetni velünk.
Üdv Anti