Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Pannon
Fogyasztóvédelem Fórum > Szolgáltatásokkal kapcsolatos fórumok > Vezetékes és mobil szolgáltatók
Crystie
Sziasztok! Már egy jó ideje nonstop sms csomagom van a pannonnál ami eddig havi 3100 ft-ba került. Ha a kártyán nem állt rendelkezésre a megfelelő összeg, letiltották a szolgáltatást,de feltöltés után aktiválható volt ujra. Ma hatalmas volt a merökönyödésem, mert a mikor aktiválni akartam ujra, a gép közölte velem, hogy nem vagyok jogosult a szolgáltatásra. Felhivtam az ügyfélszolgáltatót, és ott szintén a gép elmondta, hogy május 3.-tól a szolgáltatás ára 4900 ft-ra emelkedett, valamint azt, hogy a szolgáltatás megszünt és csak azok vehetik igénybe, akiknek volt akkora egyenlegük, hogy le tudják vonni a szolgáltatás új árát. Most akkor van szolgáltatás, vagy megszünt??? Vagy van,de nem mindenkinek aki igényt tart rá? Nem kaptam előzetes figyelmeztetést sem az áremelésről, sem a szolgáltatás várható megszűnéséről. A régi dijszabáshoz megfelelő volt az egyenlegem, mégis letiltották a szolgáltatást. A lányom kártyáján volt elegendő összeg az új havidíjhoz, ő továbbra is tudja használni a nonstopot, viszont neki is, mint az ismerőseimnek is, előzetes figyelmeztetés nélkül vonták le a több mint 50%al emelt díjat. Azt sem kérdezték meg, hogy annyiért kérik-e a szolgáltatást. Megteheti ezt a pannon????? sad.gif
TheElf
Nem mindenre tudok választ adni de pár dologra igen:

Azt, hogy az áremelések, stb. esetén mit kell a Pannon-nak előre közölnie, és milyen módon azt feltehetően az ÁSZF tartalmazza,

A díjcsomag pedig felteheten lezárt díjcsomag: Nem árusítják, nem lehet megrendelni, de akinek már megvan az megtarthatja. Minden szolgáltatónál van ilyen smile.gif
Crystie
(TheElf @ 2007.05.10, 18:10) *

Nem mindenre tudok választ adni de pár dologra igen:

Azt, hogy az áremelések, stb. esetén mit kell a Pannon-nak előre közölnie, és milyen módon azt feltehetően az ÁSZF tartalmazza,

A díjcsomag pedig felteheten lezárt díjcsomag: Nem árusítják, nem lehet megrendelni, de akinek már megvan az megtarthatja. Minden szolgáltatónál van ilyen smile.gif

Köszi, hogy szántál rám időt! Értem amit leírtál a lezárt díjcsomagról, csak azért berzenkedem, mert ha figyelmeztettek volna a drágulásról, akkor elegendő összeg lett volna a kártyámon a szolgáltatás megtartásához... Asszem ez az így járás tipikus esete:(
tibu
(Crystie @ 2007.05.10, 17:53) *

Nem kaptam előzetes figyelmeztetést sem az áremelésről, sem a szolgáltatás várható megszűnéséről.

Gondolom valamelyik országos napilapban kiadták a közleményt és ezzel letudták a tájékoztatást.

http://www.pannon.hu/letoltes/kozl/kozl_070402.pdf Itt a közlemény, de gondolom senki nem szokta megtenni, hogy elolvassa az ilyeneket.

smile.gif
Crystie
(tibu @ 2007.05.10, 19:21) *

(Crystie @ 2007.05.10, 17:53) *

Nem kaptam előzetes figyelmeztetést sem az áremelésről, sem a szolgáltatás várható megszűnéséről.

Gondolom valamelyik országos napilapban kiadták a közleményt és ezzel letudták a tájékoztatást.

http://www.pannon.hu/letoltes/kozl/kozl_070402.pdf Itt a közlemény, de gondolom senki nem szokta megtenni, hogy elolvassa az ilyeneket.

smile.gif

köszke,megnézem. Egyébként most néztem a wapon a pannon oldalán, jelenleg is hirdeti a szolgáltatást, nem a 4900, hanem a 3100 ft-os áron. van fent "megrendelem" opció is, aztán az automata lepattint hogy nem vagyok jogosult a szolgáltatásra...

Megnéztem a linket, köszönöm szépen!
Ariadne
Az NHH (Nemzeti Hírközlési Hatóság) szereti az ilyen bejelentéseket... wink.gif
Crystie
(Ariadne @ 2007.05.17, 08:49) *

Az NHH (Nemzeti Hírközlési Hatóság) szereti az ilyen bejelentéseket... wink.gif

Szia! Erről már lekéstem, már a wapon sincs fent. gondolom azóta ők is észrevették. A lényeg, hogy legalább már mások nem járnak úgy mint én smile.gif
asdf
Szerintem irj egy szivhezszolo levelet a pannonnak. Mintha egy masik forumban is pont ezzel jart volna porul valaki, es visszaraktak a csomagjat...
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.