Egy letöltő oldalon regisztáltam.Méghozzá a www.dream.speedsms.hu oldalon.Azt reklámozzák,hogy 10 napra kapsz regisztrációt 160+áfáért.Azaz 200 forintért tölthetsz bármit.Megkaptam a telefonszámlát,és kiderült,hogy nem 200 forint,hanem 800 forintba kerül egy sms.A mai napig 160+áfát reklámoznak.Ez nem csalás??Szerintem az......
Én azért nem javasolnám a feljelentést, hiszen egy illegális szolgáltatást szeretnél igénybevenni, amivel magad is erősen jogszabálysértően viselkedsz, .
Legális helyről kell legális dolgokat venni.
Gondolom a masik oldal epp erre epit...
(amugy sosem ertettem ezt a fizetos dolgot, barmit le lehet tolteni ingyen...)
Captain Crash
2007.05.12, 12:37
Pjotr: Miből tudod megítélni, hogy illegális a szolgáltatás, amit igénybe kíván venni? És akkor, ha tudomásod van arról, hogy a szolgáltatás illegális, akkor miért nem jelezted már a tartalomszolgáltatónak, hogy távolítsa el a jogsértő tartalmat? Az szerintem legyen az adott helyet üzemeltető gondja, hogy a szolgáltatás illegális, ez ügyben is elindulhat egy feljelentés akár, illetve a másik ügyben is, hogy nem a megfelelő árat tüntette fel az oldalon. Nem?
Mint írtam küldtem smst.Másrészt meg jeleztem annak a cégnek,akinek köze van az oldalhoz,és azt mondta nekem,hogy továbítani fogja a panaszomat annak aki az oldalt üzemelteti.Ezidáig nem kaptam választ
Ne legyél naiv, az ilyen fizess x forintot és letölthetsz bármit, az esetek 99%-ban valami warez oldal, ahonnan filmeket játékokat lehet letölteni.
Úgy nézem asdf-nek is ez jött le...
Csaba_20
2007.05.12, 17:09
Senki se naív. Egyszerűen az, hogy jogsértő tartalom van-e ott, nem a te kompetenciád eldönteni, hanem a bíróságé.
Ezen szerintem felesleges rugozni, hogy jajj, artatlansag velelme meg, majd ha a birosag illegalisnak mondta, akkor tenyleg az, meg hasonlok. Teljesen egyertelmu, hogy warezrol van szo, ne alszentkedjunk mar...
Csaba_20
2007.05.12, 20:04
Az álszenteskedik, aki itt veri a nyálát, hogy mennyire illegális cuccokat lehet ott letölteni, ahelyett, hogy megtenné a feljelentést. Egyébként pedig addig rugózol rajta, ameddig kedved tartja.
Ezen felül zenét, filmet letölteni nem illegális, csak megosztani, szerinted ez egy fizetős áruház, nem tudod eldönteni hogy amit árul arra van-e engedélye árulni, de zenét nyugodtan letölthetsz

filmet szintén
Itt nem arról van szó törvényes-e a letöltés vagy nem,hanem arról hogy 200 forintnak írják a letöltést,közben meg 800 forint.Megtévesztik az embert és jól lehúzzák.És ez szerintem meg jogsértő és felháboritó!!!Mit szólnátok ha boltban pl: bankkártyával fizetsz 500 forintott és utána megjelenik a számlán,hogy ezer forint lett levonva.Hm..........Gyors infláció
Szerinten meg szimplán hülyék. Mert szerintem azért 200 forint van kiírva, mertők annyit kapnak, a többit másnak fizeted