Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Interneten Keresztül Lehúzás
Fogyasztóvédelem Fórum > Szolgáltatásokkal kapcsolatos fórumok > Vezetékes és mobil szolgáltatók
csandi

Egy letöltő oldalon regisztáltam.Méghozzá a www.dream.speedsms.hu oldalon.Azt reklámozzák,hogy 10 napra kapsz regisztrációt 160+áfáért.Azaz 200 forintért tölthetsz bármit.Megkaptam a telefonszámlát,és kiderült,hogy nem 200 forint,hanem 800 forintba kerül egy sms.A mai napig 160+áfát reklámoznak.Ez nem csalás??Szerintem az......
Pjotr
Én azért nem javasolnám a feljelentést, hiszen egy illegális szolgáltatást szeretnél igénybevenni, amivel magad is erősen jogszabálysértően viselkedsz, .
Legális helyről kell legális dolgokat venni.
asdf
Gondolom a masik oldal epp erre epit...
(amugy sosem ertettem ezt a fizetos dolgot, barmit le lehet tolteni ingyen...)
Captain Crash
Pjotr: Miből tudod megítélni, hogy illegális a szolgáltatás, amit igénybe kíván venni? És akkor, ha tudomásod van arról, hogy a szolgáltatás illegális, akkor miért nem jelezted már a tartalomszolgáltatónak, hogy távolítsa el a jogsértő tartalmat? Az szerintem legyen az adott helyet üzemeltető gondja, hogy a szolgáltatás illegális, ez ügyben is elindulhat egy feljelentés akár, illetve a másik ügyben is, hogy nem a megfelelő árat tüntette fel az oldalon. Nem?
csandi
Mint írtam küldtem smst.Másrészt meg jeleztem annak a cégnek,akinek köze van az oldalhoz,és azt mondta nekem,hogy továbítani fogja a panaszomat annak aki az oldalt üzemelteti.Ezidáig nem kaptam választ
Pjotr
Ne legyél naiv, az ilyen fizess x forintot és letölthetsz bármit, az esetek 99%-ban valami warez oldal, ahonnan filmeket játékokat lehet letölteni.
Úgy nézem asdf-nek is ez jött le...
Csaba_20
Senki se naív. Egyszerűen az, hogy jogsértő tartalom van-e ott, nem a te kompetenciád eldönteni, hanem a bíróságé.
asdf
Ezen szerintem felesleges rugozni, hogy jajj, artatlansag velelme meg, majd ha a birosag illegalisnak mondta, akkor tenyleg az, meg hasonlok. Teljesen egyertelmu, hogy warezrol van szo, ne alszentkedjunk mar...
Csaba_20
Az álszenteskedik, aki itt veri a nyálát, hogy mennyire illegális cuccokat lehet ott letölteni, ahelyett, hogy megtenné a feljelentést. Egyébként pedig addig rugózol rajta, ameddig kedved tartja.
TheElf
Ezen felül zenét, filmet letölteni nem illegális, csak megosztani, szerinted ez egy fizetős áruház, nem tudod eldönteni hogy amit árul arra van-e engedélye árulni, de zenét nyugodtan letölthetsz smile.gif filmet szintén smile.gif
csandi
Itt nem arról van szó törvényes-e a letöltés vagy nem,hanem arról hogy 200 forintnak írják a letöltést,közben meg 800 forint.Megtévesztik az embert és jól lehúzzák.És ez szerintem meg jogsértő és felháboritó!!!Mit szólnátok ha boltban pl: bankkártyával fizetsz 500 forintott és utána megjelenik a számlán,hogy ezer forint lett levonva.Hm..........Gyors inflációsmile.gif
TheElf
Szerinten meg szimplán hülyék. Mert szerintem azért 200 forint van kiírva, mertők annyit kapnak, a többit másnak fizeted biggrin.gif
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.