Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
ÉmÁsz Rt
Fogyasztóvédelem Fórum > Szolgáltatásokkal kapcsolatos fórumok > Közműszolgáltatások
Gyurisz
2007.05.02.-én az ÉMÁSZ Rt.-től "Értesítés villamos energia szolgáltatás megszüntetéséről" tárgyú levelet kaptam mivel szerintük tartozásom van. Tekintettel arra, hogy tartozásom nincs és korábban sem volt, telefonos ügyfélszolgálatuknál reklemáltam, az ügyintéző elismerte, hogy a rendszerük hibája miatt keletkezett
tartozás, de ténylegesen tartozásom nincs, ügyemet rendezik.
Még azon a napon E-mailban írásos visszaigazolást kértem, mivel korábbi tapasztalataim alapján a telefonos ügyfélszolgálattól kapott igéretek nem teljesülnek.
A mai napig választ levelemre nem kaptam, de szerencsémre még a szolgáltatást sem szüntették meg.

E-mailra mennyi időn belül illik válaszolni?

Gyurisz
Csaba_20
(Gyurisz @ 2007.05.16, 13:12) *
2007.05.02.-én az ÉMÁSZ Rt.-től "Értesítés villamos energia szolgáltatás megszüntetéséről" tárgyú levelet kaptam mivel szerintük tartozásom van. Tekintettel arra, hogy tartozásom nincs és korábban sem volt, telefonos ügyfélszolgálatuknál reklemáltam, az ügyintéző elismerte, hogy a rendszerük hibája miatt keletkezett
tartozás, de ténylegesen tartozásom nincs, ügyemet rendezik.
Még azon a napon E-mailban írásos visszaigazolást kértem, mivel korábbi tapasztalataim alapján a telefonos ügyfélszolgálattól kapott igéretek nem teljesülnek.
A mai napig választ levelemre nem kaptam, de szerencsémre még a szolgáltatást sem szüntették meg.

E-mailra mennyi időn belül illik válaszolni?

Gyurisz

A MEH(Magyar Energia Hivatal) által hozott határozat szerint 15 nap van rá. Utána elvileg kötbér illet meg.
asdf
Az elmu utan imho ok is birsagot fognak kapni /lenyegeben amugy is egy ceg a ketto/... Egy szamlat pl mi sem kaptunk meg, ha jol emlekszem...
Pjotr
Én kaptam egy másfél szobás lakásra a télen 50.000-es gázszámlát (iroda heti három napon megy benne a fűtés...) megbeszéltem velük, hogy tévedés, limitálva lett a az összeg amit lehívhatnak a számláról, a következő hónapban megint 50.000-et akarnak levenni és még nekik nem tetszett, hogy miért nem hívhatnak le annyit a számláról amennyit akarnak.
Azt hittem, rosszul hallok....
Én voltama hibás, hogy nem tudtak "kirabolni".
asdf
Valaki tudja hova van elrejtve, hogy a sima atlagfelhasznalo fele milyen rendelkezesreallassal kell birnia a villamosenergia-szolgaltatoknak? Mar szanaszetneztem az oldalukat, atneztem az ulzetszabalyzatot, de az istennek nem talalom. Egy "kicsit" sokallom az elmult 2-3 honapban levo aramszunetek szamat, es foleg hosszat (4ora (vihar)+7 ora (vihar utani nap, ejszaka volt, de nappal eltunt) +4 ora (nemtom)+3 ora(vihar))
Ariadne
(asdf @ 2007.08.12, 12:26) *

Valaki tudja hova van elrejtve, hogy a sima atlagfelhasznalo fele milyen rendelkezesreallassal kell birnia a villamosenergia-szolgaltatoknak? Mar szanaszetneztem az oldalukat, atneztem az ulzetszabalyzatot, de az istennek nem talalom. Egy "kicsit" sokallom az elmult 2-3 honapban levo aramszunetek szamat, es foleg hosszat (4ora (vihar)+7 ora (vihar utani nap, ejszaka volt, de nappal eltunt) +4 ora (nemtom)+3 ora(vihar))

Az elmünél legalábbis az ászf az üzletszabályzatra utal, de nekem pl. ez kínai... üzletszabályzat blink.gif Hmm, a plain English mintájára meg kellene honosítani az egyszerűsített magyar nyelvet is... biggrin.gif
asdf
Igen, ugyanezek vannak emasznal is (az elmu az anyukaja), de ebben nem talaltam meg. Lehet, h az energiahivatal irja elo, majd raguglizok wink.gif
Gyurisz
Csoda történt, válaszoltak!!!!!!!!!!!!!

Május 2 óta kettő sürgetö levelet írtam (május 18 és július 6) és kötbérigényt lelentettem be az ÉMÁSZ Rt.-nek.
Az ELMÜ-ÉMÁSZ Ügyfélszolgálati Kft.-től a mai napon kaptam levelet, melyben tájékoztattak, hogy a téves számlát sztornózták és egyben intézkedtek 5000.-Ft kötbér kifizetésére.
Négy hónap telt el a reklamációm óta, de még azt a fáradságot sem vették, hogy elnézést kérjenek egyrészt a téves számla miatt, másrészt a "gyors" írásbeli tájékoztatásért.
Szerintem ennek a cégnek az ügyfélszolgálati tevékenységről fogalma sincs!!!

Gyurisz
Blade
(Gyurisz @ 2007.09.05, 13:53) *

Szerintem ennek a cégnek az ügyfélszolgálati tevékenységről fogalma sincs!!!
Miért lenne? Nekik monopolhelyzetük van! Ha náluk feketelistára kerülsz, az életben nem lesz áramod ebben az országban biztos...
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.