Segítséget szeretnék kérni egy problémámmal kapcsolatban. Már egy ideje olvasgatom a fogy.véd törvényt, de úgy érzem nem ad megoldást a problémámra.
Édesanyámnak orvosa javaslatára (2006. decemberében), felirtak receptre cipőt. A legközelebbi Gyógy-Segédeszköz Boltban nagy örömmel fogadták, a receptet elfogadták és közölték Vele, hogy jöjjön vissza, szerdán, mert akkor jár az üzletben a cipész, aki méretet vesz. Szerdán az üzlet zárva volt, de semmi gond, hát majd legközelebb. Már pontosan nem is emlékszem, hogy mikor, de nagynehezen sikerült a bolta nyitvatartási idő alatt bejutni, ahol vissza szeretükk volna kérni a receptet, hogy máshol megycsináltatjuk a cípőt. Az ott tartozkodó ÚR közölte, hogy a lánya betegség miatt nem elérhető, probálkozzunk máskor, majd Ő visszaadja. Sikerült hetek múltán elérni a Hölgyat, aki közölte, hogy a receptet nem tudja visszaadni, sajnos elveszett. Két megoldást ajánlott: -Újból irassuk meg az orvossal a receptet, - vagy jön a cípészük, aki méretet vesz. Édesanyám úgy döntött, ha már ennyit futkozott, akkor már nem megy vissza az orvosához, inkább megcsináltatja már itt a cipőt. Február elején sikerült a cipésznek a méretet levenni.
Ekkor közölte, hogy az elkészítéshez 75 napra van szükség. Kiállított egy átvételi elismervényt, ami a vételárat tartalmazza (16 000Ft), az elfodott előleg értékét 10 000 Ft és a kiállítás dátumát, amin csak annyit tüntettek fel, hogy 2007.február (nap megjelölés nélkül), vásárló aláírása. Ekkor jelezték a boltban , hogy telefonon értesítenek, ha elkészül a megrendelt termék, a telefonszámot elkérték. Szépen türelmesen vártunk, vártunk, vártunk........... Május elején már beküldtem az Édesanyámat, hogy kérdezze meg mi a helyzet , vagy valami információt mondjanak. A válasz majd telefonálunk, senki nem tud semmit, kaptunk egy mobilszámot (a cipészét), aki tud nyilatkozni. Felhívtam a számot, közölte az Úr velem, hogy Ő nem tud mondani semmit, halotta, hogy érdeklődtünk, de elhagyta a telefonszámunkat, úgyhogy nem tudott telefonálni, a lényeg, hogy az átvételi elismervényen szereplő Bt, a gyártó hívjam fel Őket. Két hétig próbáltam hívni a 83-as körzet számú telefont, ami kicsörög, de senki sem veszi fel.
Ekkor döntöttem úgy, hogy ha már nem tisztelik az édesanyám majd én megprobálkozok valamilyen információhoz jutni. Május 14-én bementem a szaküzletbe, ahol a Ölgy közölte Velem is, hogy neki az egészhez semmi köze, de lássam, hogy Ő milyen jó szándékú itt előttem a saját költségére [u]felhívja a cipészt, mivel jogos a panaszom. Felhívta, aki közölte, hogy megvan a telefonszámom, utánnanéz és felhív, (gyanus volt, mert 3 hete még elvesztette.) Vártam türelemmel, de gondoltam megkérdem a helyi illetékes fogyasztóvédelmi szervet, hogy van-e valami lehetőségem, közölték velem, hogy nincs, mivel az átvételi elisnervényen nincs feltüntetve, hogy a "szolgáltatás" mire készül el. Gondoltam akkor sem hagyom annyiban a dolgot, ha már a pénzt elfogadták. Májust 17-én ismételten bementem az üzletbe, ahol a Hölgynek feltettem a kérdést, hogy mit tud mondani a megrendelnt cipőről. Közölte velem, hogy nem hajlandó nekek mondani semmit, úgyanis ez olyan, mintha a csillagászatról mesélne nekem (tehát hülye vagyok én ehez). Szép nyugodtam megkértem rá, hogy adja oda a panszkönyvet, erre mégjobban felháborodott, mert az Ő munkájával semmi baj nincs, a gyártó hibájáról Ő nem tehet. Felvilágosítottam a Hölgyet arról, hogy Nála történt a méretfelvétel, Nála kezdődött minden, úgyhogy kérem a panszkönyvet. Háromszor kértem meg, hogy adja oda, de nem tette közölte forduljak a Fogyasztóvédelemhez.
Ekkor már nagyon dühös kezdtem lenni, erre csodák csodája fél órán belül felhívott a gyártó a bizonyos 83-as körzetszámról. Elnézést kért a késebelemért, de véletlenül az ország másik felébe küldték a cipő, kompenzálásképpen kapunk egy ingyenes talpbetétet, és 23-án átvehető a cipő a szaküzletben ahol megrendeltük. Már nagyon örültem, hogy végre megoldodótt............. Anyukám szerdán dolgozik, hát semmi baj, de most márha törik- ha szakad megoldjuk csak legyen vége a mizériának. Szabadságot vett ki erre a napra, lelkesen bement az üzletbe, itt a cipész közölte vele: mit akar Ők nem telefonáltak, hogy jöhet a cipőért. A beszélgetésbe bekapcsolódott a bolti alkalmazott is, aki közölte, hogy többet be ne tegyem a lábam az Ő üzletébe, mert bunkón viselkedtem azzal, hogy a panaszkönyvet merészeltem kérni (amit nem adott oda. Erre nekem is elfogyott a türelmem, felhívtam a gyártót (83-as) körzet, aki utánna nézett és megigérte, hogy postázza a lakcímemre (miután nem áll szándékomban egy ilyen üzletbe bemenni). Igétertet kaptam, hogy postázza, de előtte felhív a cím miatt........................... Itt tartunk most és várunk, és várunk.................. Segítséget várok tényleg nem tehetek semmit az ellen, hogy másokkal ne tudják úgyanezt eljátszani???