Sziasztok!
A gondom a következő:
kb idén március vége óta szinte csak gondom van a fenti cég internet szolgáltatásával.Rendszeresek a kóbor hibák,a néhány napos kiesések,melyek általában egy erélyes hangú

telefonomra megszűnnek.
(A jóváírást megkapom,ha későn és kelletlenül is...)
Írtam egy analóg panaszos levelet a címükre,melyet 07.30.-án át is vettek a tértivevény szerint.Azóta semmi válasz...
Kérdésem:
hová lehet fordulni tovább,és "feljebb"?
Nagyon elegem van a UPC-ből,szeretném elérni,hogy a szolgáltatással azonos "minőségű" havidíjat állapítsanak meg.
Remény csak?
Mindegy én szeretnék nekik kellemetlen perceket okozni.
Csak amennyire ők nekem...
(nedecz @ 2007.09.10, 14:20)

Kérdésem:
hová lehet fordulni tovább,és "feljebb"?
Mindegy én szeretnék nekik kellemetlen perceket okozni.
Csak amennyire ők nekem...
Bírósághoz. Amennyiben nem teljesítették, amit a szerződésben leírtak.
Amennyiben igen, akkor egyszerűen keress egy másik szolgáltatót, és ne idegeskedj: az idegeid pusztulását nem téríti meg senki, és az sem segít rajta, ha másoknak kellemetlenséget okozol.
Ariadne
2007.09.13, 14:17
NHH-hoz, ők eljárhatnak és bírságolhatnak is, UPC-nél többször is megtették már, ők a felügyeleti szerv. Egyébként meg személyesen a legjobb megoldás valóban az, amit Blade írt.
az idegeid pusztulását nem téríti meg senki, és az sem segít rajta, ha másoknak kellemetlenséget okozol
Ez nagyon ott van, így igaz.
(Ariadne @ 2007.09.13, 15:17)

az idegeid pusztulását nem téríti meg senki, és az sem segít rajta, ha másoknak kellemetlenséget okozol
Ez nagyon ott van, így igaz.

Dehogynem, csak hozz számlát a kezelésről.
Sziasztok! Én is szeretném tudni, hogy ki a UPC felettes szerve, mert nagyon elszabadultak. Az adások néha kimaradnak, eltűnik a csatonák text-je, elvesznek csatornákat, de nem adnak helyette másikat, a számlát nem csökkentik a szolgáltatás csökkenése mértékének megfelelően. És ha tudtok egy jó szolgáltató helyettük, megköszönném.
köszi czondi
Mozigépész
2010.03.06, 16:15
A Hírközlési Főfelügyelet a felettes szerv. Azt meg nem tudom merre lax, de más tányéras talán a Digi TV! De nem tudom azok milyenek....
szeva0408
2010.07.15, 07:34
Sziasztok!
A következő problémával kapcsolatban szeretnék segítséget kérni:
A cég ahol dolgozom, több szerződést kötött a UPC-vel.
Pénzügyi nehézségek miatt folyamatosan ugyan, de időszakonként késve teljesítjük a fizetéseket. Ilyenkor a következő számlán megjelenő késedelmi kamattal együtt egyenlítjük ki tartozásunkat.
Kérésüknek megfelelően számlaszám helyett ügyfélkódra hivatkozunk.
Minden megküldött számlán szerepel egy egyenleg, melyet szerintük még nem rendeztünk.
Többször jeleztem levélben, telefonon, hogy a megfelelő számlamásolat megküldése után - miután leegyeztettem, hogy a kért összeg tényleg kifizetetlen - utalni fogunk.
Mivel az ügyfélkód természetesen minden hónapban ugyanaz, és a UPC-nél az első kifizetetlen tartozásra könyvelik le az éppen beérkező, és mindig egyforma összeget, mindig olyan számlamásolatot küldenek, amit már kiegyenlítettünk.
Szerintük évekkel ezelőtt nem fizettünk ki 2 havi számlát, amiről ők nem tudják megmondani melyiket, és így mindig az aktuális, utolsó két hónapnál jelentkezik a hiány.
Most pl. szerintük a májusi és júniusi számlákkal tartozunk, amiről én tudom küldeni az igazolást, hogy elküldtük, hiába küldik a másolatot.
Hivatalos levélben megküldtem évekre visszamenőleg a kiutalt számlákról szóló kimutatást, és kértem, hogy egyeztessék le a könyvelésüket, válaszra sem méltattak.
Ördögi kör. Én nem utalhatok kifizetett számlát, ők nem tudják megküldeni a ténylegesen kifizetetlen számla másolatát.
A levelekre nem válaszolnak. Telefonon kötik az ebet a karóhoz, hogy mondjam meg én, melyik számlát keresem.
Kérdésem az lenne, hogy nekem kell bizonyítanom, hogy mindent kifizettünk, ill. keresgélnem helyettük, vagy nekik kell megkeresniük a megfelelő számlát?
L_Matyi
2010.07.15, 08:49
(szeva0408 @ 2010.07.15, 08:34)

A cég ahol dolgozom
Sajnos két cég között az egyetlen út a bíróság. A fogyasztóvédelem nem tud rajtad segíteni. Küldjél egy ajánlott tértivevényes levelet, arra biztos, hogy fognak válaszolni. Ebben csak egy problémát/kérést írjál le (kérem küldjék el nekem a kiegyenlítetlen számlák másolatát), mert ha kettőt írsz a könnyebre fognak csak válaszolni.
szeva0408
2010.07.15, 09:01
Igen, sajnos céges esetben nehezebb a helyzet.
Köszönöm a választ.