(Kutyafül @ 2007.09.12, 21:05)

Szia !Mikor megtudták, hogy hibás a telcsim felajánlották, hogy vásároljam le , de mivel nem volt csak olcsóbb illetve drágább készülék ami 140,000 ft-ba került volna így ez nem jött össze! A fönök úgy döntött beküldi kivizsgálásra ami azóta is tart! Azzal a kifogással , hogy akciós készülékre nincsen gari. ( az akció a kétéves hűségnyilatkozat miatt volt )Most a nokiára hivatkoznak, hogy még nem volt idelye bevizsgálni! Tudomásom szerint az üzlet felelőséget vállal az általa forgalmazott márkákra és nem tarthat egy új készülék bevizskálása 72 óránál tovább. Én mint kereskedő mindig kitartok a vevőim jogaiért, és nem kockáztatnám a hírnevemet. Amúgy azóta ezt a tipusú telefont 7,000 ft-al olcsóbban árulja a pannon! (legalábbis az egyik üzletben így láttam). Én meg mivel szükségem volt telefonra addig is vettem egy új telefont, mert ki tudja mi lesz belöle! De, hogy ne csak szídjam őket az eladók rendesek talán jobb lenne , ha övék lenne az üzlet. Amúgy bocsi, ha valami újat nyitottam még új vagyok itt!
Nem értem, milyen akciós készülék az, hogy nincs rajta gari? Még az én most vett telómon is van, és akcióban, pontosabban bónusz programban vettem. (ráadásul 1800.- volt) Alapban csak 10000.- Ft felett van garancia, ha ezt nem éri el akkor is van szavatossági igényed, de álltalában a telefon gyártók ilyen esetben is adnak garit, ha csak nem volt a telefon használt. Igazából én nem járok viszonteladóhoz, mert neki a profit a lényeg nem a vevő. (halkan jegyezném meg, hogy sajnos a Pannon is kezd átesni a ló túloldalára) Igazából én a Pannon bemutató termébe járok, bár ezt eladta a Panni, de minden a régi az ügyintézésben.
Én azért beírnák a panaszkönyvbe is, mert ez szerintem nonszensz. Nem bevizsgálni, javítani kell! (megint hozzátenném, hogy a Nokia sajna nagyon szeretik lepattintani a tulajt azzal, hogy a készülék beázott, gari ugrott)
Másik te azzal ne foglalkozz, hogy most mi az ára, neked mindíg a mérvadó a vásárláskor fizetett összeg, akkor is ha mondjuk elállsz a szerződéstől, és kéred vissza a pénzedet. (ez mindenre vonatkozik, ha fel is megy az ár, téged nem befolyásol)