Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
újságosnál Téves Domino-feltöltés
Fogyasztóvédelem Fórum > Szolgáltatásokkal kapcsolatos fórumok > Vezetékes és mobil szolgáltatók
Tralfamador
Helló!

Ismerősünk, egy idős hölgy rendszeresen a kisváros újságárusánál töltette fel a Domino egyenlegét.
Nemrégen téves számot ütött be az újságárus, így egy idegen telefont töltött fel 10.000,- Ft-tal, aki nem hajlandó ezt visszafizetni illetve az adatait elárulni.

A T-Mobile nem adta ki a téves feltöltést kapó Domino előfizetés adatait, mondván, hogy
- titkos volt az előfizetésés
- egyébként sincs semmi garancia arra, hogy még annál a személynél van a Domino-kártya, akinek ők eladták, mert a kártya szabadon átruházható, ajándékozható.

A feltöltésnél viszont A T-Mobile szerint nem járt el kellő körültekintéssel és gondossággal a feltöltést végző újságárus, aki a körzetszámot kétszer ütötte be. Szerintünk is figyelmetlen volt.

Kérdésem: a hírlapárus munkavállalóként követte el ezt, a telefon előfizetője pedig ekkor vásárló, azaz fogyasztó volt.

Lehet e ilyen körülmények között a hírlapterjesztő cég ellen fogyasztóvédelmi úton követeléssel fellépni?

Előre is köszi a választ!
asdf
Elso korben nem kene engedni, hogy a hirlaparus usse be a szamot (ketszer raadasul!), es akkor nem lenne ilyen hibalehetoseg. Ofcoz a gepbol kijovo nyugta kisereteben minimum azonnal a vasarlok konyvebe torteno beirasnak kellett volna tortennie. Igy most mar utolag szerintem nem sokat lehet ebbol kihozni (kiveve ha az ujsagarus papirt ad rola, hogy valoban eltevesztette a dolgot, ezt meg nyilvan nem fog). Azert a panaszkonyvbe meg lehet irni most is utolag, 30 napos valaszadasi kotelezettseguk van.
Ariadne
Hát igen, a hírlapárusnak nem munkaköri kötelessége beütni a számot... Tessék elmenni saját szolgáltató üzletébe, ott megcsinálják ezt, és tőlük sokkal inkább elvárható, hogy felelősséget vállaljanak a szám beírásért.
toreki
(Ariadne @ 2007.09.13, 10:46) *
Hát igen, a hírlapárusnak nem munkaköri kötelessége beütni a számot... Tessék elmenni saját szolgáltató üzletébe, ott megcsinálják ezt, és tőlük sokkal inkább elvárható, hogy felelősséget vállaljanak a szám beírásért.
Én mindnekitől elvárom, hogy felelősséget vállaljon a munkájáért. Nem értem, egy újságos miért lenne kivétel ez alól.

A Duna Plázában a Shell Shopban nekem kell beírnom (kétszer) a telefonszámot. Itt max magamat szidhatom. És még pontot is adnak érte, ami jól jön, amikor éhen akarok halni és nincs nálam pénz. Irány a meki, elő a kártya és két sima hambira elég pont mindig van rajta. biggrin.gif
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.