Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
A Radnóti Színház Jegyei
Fogyasztóvédelem Fórum > Szolgáltatásokkal kapcsolatos fórumok > Egyéb
Blade
Sziasztok,
Érdekes konstrukcióról olvastam a homárban. Dióhéjban annyi, hogy ezekért az "olcsó" jegyekért jó eséllyel semmit sem kap a vásárló.
El lehet adni vajon olyan jegyet, amivel nem engednek be???
Vagy ez a lottó egy új változata? clover.gif

http://homar.blog.hu/2007/09/13/p164361
Ariadne
Itt a lényeg, hogy elvileg beengednek, de a gyakorlatban előre tudható, hogy nem tudsz élni azzal a jogoddal, hogy kedvezményesen bejuss. Ez szerintem GVH-ra tartozik egyértelműen.
torma99
Szerintem korrektek voltak a feltételek. Itt megint sokan beleestek az ingyen szó csapdájába. Ez szerintem ilyen kelet-európai, esetleg magyar betegség? Mivel rendszeres színházba járó ember vagyok, picit furcsállom a 3 nappal az előadás előttet én is, (főleg h a radnóti nézőtere nem épp a legnagyobb), de szerintem ez nem menti fel azokat, akik kapzsi módon ismét sokat akartak fogni ,de keveset markoltak.
(Érdekes lenne összenézni, hogy a kuponosok között hány ilferrós,hírautós,baumagos,gilisztatenyésztő stbstbstb volt.)

Meg kell tanulni leülni és elolvasni a feltételeket, mindent az apróbetűvel kezdeni... Lásd Kamatmentes hitelakció - apróban thm 25% és ilyesmik.
Egy felnőtt ember sztem ne várja el, hogy mindent a szájába rágjanak, főleg ügynökök, akiknek egyetlen céljuk van az életben, hogy mindent rásózzanak a kedves kliensre.
Aki el akarja kerülni ezeket a helyzeteket, anélkül hogy leülne és elolvasná a feltételeket, az sztem egyszerűen ne álljon szóba ügynökökkel, telefonos gerillamarketinges akciónál tegye le a kagylót stbstbstb.
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.