Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Iphone: A Fogyasztók Megtévesztésére Alkalmas Feltételek?
Fogyasztóvédelem Fórum > Hagyományos termékvásárlás > Műszaki cikkek
TheElf
Nem akartam a témáról írni, így is a csapból is iPhone folyik lassan, legalábbis a híreket figyelembe véve, de sajnos az [origo] úgy gondolta, meg kell magyaráznia, miért is jó az iPhone, ha már egyszer érdekeltek lettek a sikerben (közvetetten). Elég furcsa az egyszerű kezelhetőségre hivatkozni, a bármikor kitapintható gombok, a gyorshívás, a közvetlenül megkezdhető tárcsázás, stb. hiányánál. Sőt. Magyarul igyekeznek a fogyasztókat átverni, beugratni a saját termékükkel kapcsolatban.

Azonban ami ennél is érdekesebb probléma: Mivel az adatforgalmi díjak egy részét is az Apple kapja, ehhez kapcsolódóan egyedi díjcsomaggal veheted meg a telefont, hamar kiderül, a készülék ára nem merül ki abban az összegban amit az üzletben otthagysz érte. A hűségnyilatkozat, a kötelező díjcsomag pedig tovább tarthat, mint a készülék használhatósága. Ez a továbbértékesítést is nehezítheti. Ergo: A telefon az évek során a plusz díjak, a gyorsabb értékvesztés miatt többe kerül, mint az egyszer fizetendő ára sugallja.

A változó díjcsomagok, stb. miatt pedig igen nehéz megmondani, hogy mennyivel kerül többe, főleg a telefon által generált adatforgalom kapcsán, aminek a díjából ugye az Apple részesedik...

A fogyasztó így pedig nem tud megalapozott döntést hozni, mert csak nehezen ismerheti meg a tényleges várható összköltséget, a részinformáció, pedig befolyásolja és félrevezeti.
Iván
Amíg sz... van addig veréb is van.

Nem lenne rossz telefon, csak hiányolom a 3G-t meg a cserélhető aksit. Ha meg megnézed a mostani akciós szerződéseket akkor a "mezei" készülékeket is hirdetik nemcsak kötelező előfizetéssel, hanem mondjuk kötelező adatforgalommal. Olvasni,olvasni,olvasni és nem utólag panaszkodni, bár ilyenkor amikor ekkora hírverést csapnak mindig eszembe jut, amikor apum hazaállított az akkor még 60-as telcsivel, ami akkora volt mint egy bőrönd a 90-es évek elején, mert az akkori MATÁV 3 évet mondott a telefonra, és akkor volt 80-100 000 Ft egy készülék.
asdf
Nekem a legjobban az tetszik, hogy 4 meg 8 gigasnak kinaljak, mikozben ebben a memoriaban terpeszkedik el a telefon OS-e, szoval rogton csak 3.2 es 7.2 giga az... De nalunk nincs iphone, sz'al szivjanak vele az usakok tongue.gif Amugyis, eros hianyossagokkal kuzd funkciok teren, kene a fenenek tongue.gif
TheElf
Sajnos jön ide is az iPhone.

Iván: A nagy különbség, nincs azoknál speckó díjcsomag, felár, stb. smile.gif Azoknak van nem akciós, kártyafüggetlen ára is, amiket össze is lehet hasonlítani egymással.
Blade
(TheElf @ 2007.09.20, 18:54) *

Nem akartam a témáról írni, így is a csapból is iPhone folyik lassan, legalábbis a híreket figyelembe véve, de sajnos az [origo] úgy gondolta, meg kell magyaráznia, miért is jó az iPhone, ha már egyszer érdekeltek lettek a sikerben (közvetetten). Elég furcsa az egyszerű kezelhetőségre hivatkozni, a bármikor kitapintható gombok, a gyorshívás, a közvetlenül megkezdhető tárcsázás, stb. hiányánál. Sőt. Magyarul igyekeznek a fogyasztókat átverni, beugratni a saját termékükkel kapcsolatban.
No igen, ezt MINDENRE el lehet mondani, ami marketing. Sok-sok játékszoftverrel foglalkozó újság, portál is lényegében marketinget folytat. Ha nem találod az Origo-t függetlennek, olvass mást. ermm.gif
(TheElf @ 2007.09.20, 18:54) *

Azonban ami ennél is érdekesebb probléma: Mivel az adatforgalmi díjak egy részét is az Apple kapja, ehhez kapcsolódóan egyedi díjcsomaggal veheted meg a telefont, hamar kiderül, a készülék ára nem merül ki abban az összegban amit az üzletben otthagysz érte. A hűségnyilatkozat, a kötelező díjcsomag pedig tovább tarthat, mint a készülék használhatósága. Ez a továbbértékesítést is nehezítheti. Ergo: A telefon az évek során a plusz díjak, a gyorsabb értékvesztés miatt többe kerül, mint az egyszer fizetendő ára sugallja.

A változó díjcsomagok, stb. miatt pedig igen nehéz megmondani, hogy mennyivel kerül többe, főleg a telefon által generált adatforgalom kapcsán, aminek a díjából ugye az Apple részesedik...

A fogyasztó így pedig nem tud megalapozott döntést hozni, mert csak nehezen ismerheti meg a tényleges várható összköltséget, a részinformáció, pedig befolyásolja és félrevezeti.

Igen, ez a lényege az adásvétel ilyen szintű elbonyolításának: hogy nagyon csábítónak tűnjön az ajánlat, és véletlenül se tudd megbecsülni, hogy megéri-e neked. Gyűlölöm a marketink minden ismert formáját. banned.gif

Egyébként ökölszabályként azt tudom javasolni, hogy sohase vegyél meg olyat, ami most új, most van elterjedőben. Egyrészt kb. dupla árat fizetsz érte, másrészt tele van bugokkal a lerövidített fejlesztési idő miatt, harmadrészt csak majd sok-sok vásárlói tapasztalat alapján lehet eldönteni, hogy mennyit is ér.
TheElf
Blade: Nem tudom. 1 az Origo = Magyar Telekom Csoport tagja. Az iPhonet véletlenül ugyanaezen a csoporton belül lévő cég forgalmazza, és véletlenül elég nyilvánvaló csúsztatások kerültek a cikkbe, ami véletlenül az adott csoportnak jön jól...

Az adásvétel ilyen szintű elbonyolítása ellen már többször léptek fel a hatóságok.

ÉS valahogy egy új HTC mobil kapcsán az ilyen problémák ritkábbak. Ok. A HTC Advantage X7501 sem igazán kényelmes telefonálásra, de ott előre meg is ígérik ezt smile.gif Cserébe okos, csak a microdrive lassú smile.gif
petIQe
Ugyan nem az eredeti témába vág, de a készülék ugyanaz (vagyis az újabb generáció)...

Van egy iPhone 3G készülékem, a fent említettekhez hasonló T-Mobile-os díjcsomaggal, amely magában foglal havi 4 GB-nyi adatforgalmat!
A készülékben van egy adatforgalom-számláló. Ez csak a 3G/Edge hálózati forgalmat számlálja, tehát azt, ami a szolgáltató hálózatán adatforgalmazást jelent. Ez a számláló (amit a számlázási időszak elején, 2009 aug. 1-én, kb. 0 óra 0 perckor nulláztam) jelenleg 560 MByte adatforgalmat mutat, a kimenő+bejövő adatforgalom összegeként. A szolgáltatótól sms-ben lekérhető adatforgalmi "számlálóállás" jelenleg 689810 kByte = 673,64 MByte.
Amikor a szolgáltatónál rákérdeztem arra, hogy miért nem egyeznek az adatok, nem tudott rá válaszolni, és azt mondta, hívjam a gyártót! Ugyanakkor az Apple-nek ha jól tudom, nincs hivatalos magyarországi képviselete, csak viszonteladói... Akkor tehát marad az internet... ahol találtam egy terméktámogatás menüpontot, ami egy telefonszámot tartalmaz, ahol kizárólag angol nyelven lehet információkat kérni, ráadásul csak a vásárlástól számított 90 napon belül (bár ez utóbbi nem egyértelmű).

Kérdésem, hogy tulajdonképpen itt ki az, akinek a termékről, illetve a termék és a szolgáltatás összefüggéséről információval kell szolgálnia? Véleményem szerint a szolgáltatónak... különös tekintettel arra, hogy jelenleg ők a készülék kizárólagos magyarországi forgalmazói!
Mozigépész
Azt kell tisztázni, hogy a gyári leírásban az adatforgalom számlálót a gyár hitelesnek számítja e, mert pl.: a Nokia nem, bár sehol nem írják, de ha rákérdezel, a szolgáltatás tájékoztatásjellegű.
A hivatalos viszonteladó a Tré, így őket kell ezzel b@sztatni, ők felelnek a forgalomba helyezett telefonokért.
Apropó, garanciajegyen ki az eladó?
petIQe
Az eladó a T, a kizárólagos magyarországi forgalmazó a T, a hivatalos szerviz a T, az ügyfélszolgálat pedig egyértelműen a gyártóhoz irányított információért...
Este írok egy levelet nekik, megkérdezem ugyanezt írásban is, majd meglátjuk...
bereczb
helló!

Nekem egy másik gondon van...Ugye bár elvittem a T-be a telefont,hogy elrepedt a kiejlzője...! Fogtál elvitték, 2 hétig fenn volt pesten a szervízben közben felhívtak, h 70e a díj, hogy megcsinálják! Pedig le nem esett csak elpattan az üveg...!
És persze semmit nem lehet csinálni hivatalosan...
Most jöhet a fogyasztó védelem... (kicserélni az üveget tudom, hogy lehet, de egy kört még megérhet)
Mozigépész
(petIQe @ 2009.08.24, 17:50) *

Az eladó a T, a kizárólagos magyarországi forgalmazó a T, a hivatalos szerviz a T, az ügyfélszolgálat pedig egyértelműen a gyártóhoz irányított információért...
Este írok egy levelet nekik, megkérdezem ugyanezt írásban is, majd meglátjuk...

Kit érdekel a gyártó. Te nem a gyártótól vetted a telót! Neked semmi közöd nincs a gyártóval, a Tré-vel állsz szerződésben!
asdf
(petIQe @ 2009.08.24, 14:47) *

A készülékben van egy adatforgalom-számláló. Ez csak a 3G/Edge hálózati forgalmat számlálja, tehát azt, ami a szolgáltató hálózatán adatforgalmazást jelent. Ez a számláló (amit a számlázási időszak elején, 2009 aug. 1-én, kb. 0 óra 0 perckor nulláztam) jelenleg 560 MByte adatforgalmat mutat, a kimenő+bejövő adatforgalom összegeként. A szolgáltatótól sms-ben lekérhető adatforgalmi "számlálóállás" jelenleg 689810 kByte = 673,64 MByte.

Anno volt olyan huncutsag is valamelyik/osszes szolgaltatonal, hogy minden megkezdett 10 kbyte dijkoteles, meg ha 10 perc alatt csak 2 kbyte-ot forgalmazol, azt is 10 kbyte-ra kerekitik 10 percenkent. Bar ezekkel az addatokkal is csak ugy 45 mega pluszod lehetne, ha 0/24-ben megy a telefon. Nezz utana az aszf-ben az adatforgalom megallapitasanak.
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.