(sanyó @ 2007.09.22, 14:18)

Szevasztok!
Egy internetszolgáltatóval másfél évvel ezelőtt kötöttem szerződést, nem sokkal előtte kezdtek szolgáltatni
az induláskori gyermekbetegségeket mind átéltük. Az idén nyáron akcót indítottak dupla sávszélességet
adtak az új előfietőknek és olcsóbban mint az én havidíjam.A cég képviselője azt a választ adta hogy ez bevett szokás a szolgáltatoknál. Ez valóban így van ? Egy településen belül nagyobb sávszélességért kevesebb díj. Tán ez is valami hungarikum??
Előre is köszönöm a hozzászólásokat: Sanyó
Sajnos igen.
Tavaly a a Gépjármű Felelőség Biztosításnál is volt ilyen. Sokan felmondták a régi, és ugyan ott kötöttek ujjat, mert az jobb volt. Mindenki úgy fogja az ügyfeleket, ahogy akarja. Nekem a kábelnet kötésekor semmi kedvezmény nem volt, utánna jött, hogy nincs bekötési díj, illetve egy hó ingyen. Akciók mindíg vannak, ennyiből várj egy évet, és biztos lesz jobb feltétellel lehetőséged.
Értem, hogy úgy érzed mint régi előfizető neked a hűségért járna valami, de lassan az ilyen eltűnik, a lényeg az új előfizető száma.
Ha tudod mond fel az előfizetésed, és köss újjat. Ellenben ha az új akcióban a bekötés nem ingyenes, akkor váltáskor ezt elkérhetik.