Üdvözletem mindenkinek,
Nekem a megújult Telenor-ral és annak ügyfélszolgálatával gyűlt meg a bajom és tanácsot fordulok a fórum tagjaihoz.
Augusztus elején a Telenor felhívott az első hónapban ingyenes mobil internet (20Mb) szolgáltatás reklámozása végett. Melyet meg is rendeltem, csak annyit kértem, hogy Augusztus 24.-től kapcsolják be, mert akkor indul az új számlázási hónapom.
Először Szeptember 14.-én próbáltam csatlakozni az internethez. Csakhogy észrevettem, hogy majdnem 4000 forint került rá a számlámra kb. 2 perc internetezésért. Még azon a napon hívtam először az ügyfélszolgálatukat, ahol kivizsgálást és 72 órán belüli visszahívást ígértek.
Miután semmilyen visszahívást nem kaptam, 21.-én ismét felhívtam az ügyfélszolgálatot, ekkor ismét kivizsgálást és még aznapi visszahívást ígértek... természetesen semmilyen visszahívást nem kaptam. Így 22.-ei napon ismét telefonáltam ahol közölték velem, hogy ne is számítsak visszahívásra, inkább írjak emailt... Röhej!
Úgyhogy írtam emailt is... egy hete, amelyre egy automata választ kaptam azonnal, hogy megkapták. És azóta ismét síri csend...
Természetesen azóta már a számlát is megkaptam a plusz összeggel. Pedig számlazárás előtt 10 nappal szóltam!
Kérdésem: mi a következő lépés?
Előre is köszönöm
Gugsz