Olvastam ezen a fórumon a témával kapcsolatban egy régebbi történetet.
Most én is szeretném megosztani veletek,hogyan jártam az Atlas Editions kiadóval.
Kb.május,június körül kaptam a saját nevemre 2 db dobozt tőlük,melyek ugyan azt tartalmazták.
Egy-egy keményfedeles színes mappa ,,Kalandos erdő'' címmel ,gyűjthető kártyákkal,egy-egy nagyító és zöld színű nagyon gagyi hátizsák.Természetesen mellékelve a csekk+egy levél melyben kifejtik mennyire örülnek,hogy elkezdtem gyűjteni a kiadványukat és bizonyára elégedett ügyfelük leszek.Az igazság az,hogy nem is hallottam róluk ezelőt így nem is rendelhettem tőlük semmit.Természetesen nem adtam fel a csekkeket.Ezek után további csomagok landoltak a postaládámba két példányban.Miután ezekre sem adtam fel a csekket, a harmadik dupla csomag után felszólító levelet küldtek(két példányban).Havonta kaptam a felszólító leveleket de most már megelégeltem.Miért fizessek bármiér amit én nem kértem?Fogtam a csomagjukat és visszaküldtem nekik postán.Valószínű nagy hibát követtem el,hogy portósan adtam fel,mert a csomag visszajött,nem vették át.Hát már sohasem szabadulok meg tőlük?Miért fizessek én akár egy forintot is a postaköltségéért valaminek amire sosem tartottam igényt?Aposta öt napig tartja ott,majd egy raktárba viszik ahol hat hónapig őrzik,majd értékesítik és az összeg a magyar államkincstáré lesz.2850 forintért vehetem át a csomagot amire semmi szükségem,majd további 2350 forintért feladhatom.Ez összesn kb annak az összegnek a fele amit követelnek tőlem.Mit tegyek? Egyenlőre a csomag a postán van.