Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Szállítási Határidö
Fogyasztóvédelem Fórum > Hagyományos termékvásárlás > Bútorok
Lacka
Sziasztok!

az én történetem hasonló mint glas-é. 10 hete rendeltem egy ágyat két éjjeli szekénnyel a Retz bútoráruházban.
Akkor 4-5 hétre vállalták a szállítási hatéridöt. A határidö lejárta óta hetente érdeklödök náluk és ilyenkor mindig azt a magabiztos megnyugtató választ kapom, hogy a bútorok legkésöbb kétnapon belül megérkeznek. Ehhez képest még mindig semmi. Most már nem igazán hiszek ezeknek az ígéreteknek. Valószínünek tartom, hogy az elölegként átadott 10 000 Ft-omat kötelesek ebben az esetben visszaadni és jogom van a vásárlástól elállni.(?)

Csakhogy van egy kis csavar a történetben. Az ágy megrendelése után 2 héttel megrendeltem a hozzá tarózó szekrénysort is. bangin.gif Itt már 8-9 hétre válallták a szállítási határidöt. Ez még nem járt le.
Viszont ez a szekrénysor csak ehhez az ágyhoz és éjjeli szekrényhez passzol (a színe és a viszonylag egyedi erezete miatt).
Szóval ha az ágy vásárlástól elállok, akkor a szekrénysort is szeretném visszamondani.
Erre van-e jogom és lehetöségem?
Ha nincs kérhetek-e valamiféle rehabilitációt?(pl.: ingyenes házhoz szállítás+összeszerelés?)
Lacka
10 hét után megérkezett az ágy. clap2.gif Miután választ nem kaptam a kérdéseimre, nem reklamáltam, nem támadtam nekik, hanem a hosszú várakozás után nagy mosolyal átvettem, hazavittem, összeszereltem és használom laugh.gif
Remélem a késöbbiekben a minöségével nem lesz probléma.
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.