Röviden vázolnék egy esetete, ami velem történt. A problémám az, hogy bár ez a fogyasztók védelméhez kapcsolható, nem tudom, hogy igazából kihez forduljak vele.

Az általános elsősegély vizsgán szabálytalanul buktattak meg.
Olyan kérdést tettek fel, ami a szabályzat szerint nem bukást jelentő hiba, de rögtön azt mondta a vizsgáztató, hogy nem engedhet át, nem folytathattam.

Azóta kifogásokkal próbál eltéríteni a kísérletemtől, hogy térítésmentesen pótvizsgázhassak.
Másnap bementem az irodájukba, a koordinátorhoz irányítottak. Ő nem hívott, bár ígérték, hogy fog, az email-emre azt írta, hogy várjak a kivizsgálás eredményéig... Vártam és krb. 3 hetet, írtam neki, hogy kérem tájékoztasson, semmi. Aztán amikor tegnap említettem, hogy, ha nem kapok választ, máshoz fordulok, varázslatos módon rögtön írt - egy újabb kifogást, amiért jogosan buktattak meg, és ami nem igaz.

Én úgy látom, hogy egy szolgáltatásért fizettem 3900 forintot - elfogadtam, hogy, ha a vizsgának megfelelek, akkor át fognak engedni, ha nem, akkor megbuktathatnak, és újra kell mennem. Ehhez képest ők nem tartották be a feltételeket, és ezért újra fizetnem kéne.

Ha valaki bármilyen tanácsot tudna adni, kérem, írjon.

üdv