A múlt héten kihívtam egy szőnyegtisztító céget(IMI Car), akiket újsághirdetés útján találtam. Telefonos érdeklődésemre elmondták, hogy 2200 Ft a kiszállás, és 750 Ft/m2 áréert dolgoznak,.
Miután megérkezett az átvevő, árról szó sem esett, kitöltötte a számlát és vitte a szőnyeget. A szőnyeg már többször volt tisztítva, sosem igényelt különleges elbánást(nem gyapjú, nem kézi csomózású stb)
A pech az, hogy anyukám aláírta a számlát (nem látta rendesen), ami 13 500 Ft-ról szólt. Az általuk adott telefonos információ szerint olyan 7000 Ft körüli összegre számítottunk. Másnap észleltük az eltérést és felhívtuk a céget. Azt az információt kaptuk, hogy ők jól számoltak, hiszen 2700 Ft a kiszállás( az ÁFáról addig szó sem esett, míért közöl velem nettó árat??) és 1800 Ft/m2 a tiusztítás. Érdeklődésemre, hogy ugyan miért, elmondta, hogy speciális mosószert igényel a szőnyeg. Erre elszállításkor nem hívták fel a figyelmemet, és csak a telefonos információra hagyatkozhattam, semilyen ártáblázatot nem láttam. Elmondta, hogy nézzem meg a honlapjukat, ahol egyébként szintén nincsenek árak.
Ilyen árak az egész szőnyegtisztító piacon nincsenek, még a speciális drága szőnyegeket sem tisztítják ennyiért. Próbáltam a cég vezetőjével is beszélni,aki teljesen elutasító volt.
Holnap hozzák a szőnyeget, természetesen ki fogom fizetni, de úúúútálom, ha hülyének néznek. Mit tehetek? Jogomban áll valamit tenni, vagy azzal, hogy a számlát (amit szó nélkül nyomtak anyukám orra alá) aláírtuk az életünket is az ő kezükbe helyeztük?
Mit köteles ő tenni és nekem mihez van jogom?
Köszönettel: Anna