Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Szőnyegtisztítás
Fogyasztóvédelem Fórum > Szolgáltatásokkal kapcsolatos fórumok > Egyéb
Mannka
A múlt héten kihívtam egy szőnyegtisztító céget(IMI Car), akiket újsághirdetés útján találtam. Telefonos érdeklődésemre elmondták, hogy 2200 Ft a kiszállás, és 750 Ft/m2 áréert dolgoznak,.
Miután megérkezett az átvevő, árról szó sem esett, kitöltötte a számlát és vitte a szőnyeget. A szőnyeg már többször volt tisztítva, sosem igényelt különleges elbánást(nem gyapjú, nem kézi csomózású stb)
A pech az, hogy anyukám aláírta a számlát (nem látta rendesen), ami 13 500 Ft-ról szólt. Az általuk adott telefonos információ szerint olyan 7000 Ft körüli összegre számítottunk. Másnap észleltük az eltérést és felhívtuk a céget. Azt az információt kaptuk, hogy ők jól számoltak, hiszen 2700 Ft a kiszállás( az ÁFáról addig szó sem esett, míért közöl velem nettó árat??) és 1800 Ft/m2 a tiusztítás. Érdeklődésemre, hogy ugyan miért, elmondta, hogy speciális mosószert igényel a szőnyeg. Erre elszállításkor nem hívták fel a figyelmemet, és csak a telefonos információra hagyatkozhattam, semilyen ártáblázatot nem láttam. Elmondta, hogy nézzem meg a honlapjukat, ahol egyébként szintén nincsenek árak.
Ilyen árak az egész szőnyegtisztító piacon nincsenek, még a speciális drága szőnyegeket sem tisztítják ennyiért. Próbáltam a cég vezetőjével is beszélni,aki teljesen elutasító volt.
Holnap hozzák a szőnyeget, természetesen ki fogom fizetni, de úúúútálom, ha hülyének néznek. Mit tehetek? Jogomban áll valamit tenni, vagy azzal, hogy a számlát (amit szó nélkül nyomtak anyukám orra alá) aláírtuk az életünket is az ő kezükbe helyeztük?
Mit köteles ő tenni és nekem mihez van jogom?
Köszönettel: Anna
mani3
Én biztos nemfogadnék el semmilyen tippet erről az oldalról: http://www.szonyegtisztitas-hazilag.info/. Az oldal készítője a www.szonyegtisztitas-olcson.hu egy személyes "cég" tulajdonosa, ami egy kifejezetten inkorrekt cég. Ne őket rendeljétek meg és én még a tanácsaikat sem hallgatnám meg! Ha eddig nem volt látható folt a szőnyegeteken, majd ők csinálnak.
anna77
Sziasztok!

Hüledezve olvastam a fent leírtakat. Én nagyon szerencsés voltam. Találtam egy céget, akik nagyon szépen dolgoznak és rendkivül olcsó árai vannak. Én csak ajánlani tudom őket. Már többször dolgoztak nálam és mindig meg voltam elégedve.
Itt a honlapcímük, próbáljátok ki: www.szonyegvarazs.hu

Nálunk két gyerek van és elég nagy koszt csinálnak, így én állandó kuncsaftjuk leszek!

Sziasztok!

Anna
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.