Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Két Fajta ár Egy Weboldalon?
Fogyasztóvédelem Fórum > Hagyományos termékvásárlás > E-Kereskedelem
Ercsike
Sziasztok rég jártam már erre, de most egy kis segítségre lenne szükségem.
A tegnapi nap egyik cégtől kérdeztem bruttó árat amit megmondtak. Meg is néztem a webshopban, hogy mennyi a termék. A kollegáimnak meg is mondtam mennyit vigyenek magukkal, hogy mennyibe is fog ez kerülni. Mire oda értek a céghez addigra felment az ára. Kicsit durcásan felhívtak, hogy nem is annyi amennyit én mondtam. Mégegyszer megnéztem a weblapon még mindig annyi volt. Ekkor a kollegám odaadta az ügyintéző hölgyet telefonon aki közölte, hogy az valószínűleg nem lett még kijavítva és hogy egy másik árat kell nézni. Tehát egy weboldalon van 2 ár más-más menüpont alatt. A kollegám a különbözetet saját zsebből fizette ki arról nem beszélve, hogy még mást is kellett volna venniük, de nem telt rá. A webshopról készítettem Print Screen-t tehát van bizonyítékom. Hogy értsétek is a helyzetet 28.000 Ft-ról beszélek mint árkülönbség. Ilyenkor mit tegyek?

Várom mihamarabbi válaszotokat!

Üdv. Ercsike
Blade
Gyakorlatilag számonkérhetetlen egy telefonos vagy webes ajánlat. Keress egy másik beszállítót, aki nem szórakozik veled. mad.gif
SnowCat
(Blade @ 2007.11.09, 14:44) *

Gyakorlatilag számonkérhetetlen egy telefonos vagy webes ajánlat. Keress egy másik beszállítót, aki nem szórakozik veled. mad.gif

És ilyen esetekben nem lehet semmit csinálni? Verseny hivatal? Mert odamész, ott kiderül h drágább, és akkor mivel már ott vagy megveszed, de ha rendes ár lett volna kiírva máshol vennéd. Ez sztem nem tisztességes... persze az 1 másik dolog h mi van a jogszabályokban.

Na mind1, legalább a céget monnd meg hogy oda ne menjünk!
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.