Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Internet Szolgáltatók
Fogyasztóvédelem Fórum > Szolgáltatásokkal kapcsolatos fórumok > Egyéb
agojama
Nem tudom mások, hogy vannak vele, de engem nagyon bosszant, hogy az internetszolgáltatók - kivétel nélkül valamennyi - kiköti, hogy a kedvezményes szolgáltatásukat csak azok vehetik igénybe, akik legalább három hónapja nem voltak más szolgáltatónál?
Miért is? Hogy ne cserélgessük olyan könnyen a szolgáltatókat, mert akkor versenyre kényszerülnének és olcsóbb árakkal kellene dolgozniuk?
(Hozzáteszem, belépéskor eleve bizonyos hűségidőszakot kötnek ki -többnyire egy évet, de nnek letelte után is ragaszkodnak a három hónapos sziléenciumhoz.)
Ami pedig az ingyenes sávgyorsaság emeléseiket illeti: Az Externetnél 512 Kb-re fizettem elő, mindjárt felemelték 1 Mb-re, aztán 3-ra, majd 5-re, most 8-nál tartok. Mindezt ingyen! Csakhogy! Nagyjából annyit fizetek, mintha most megrendelném a 8Mb-t. Kértem, hogy a fele annyiba kerülő 1 Mb-s sávszélességű csomagot adják, hiszen eleve arra fizettem elő (időközben az 512 Kb-s megszünt). Azt mondták, ha újabb egy év hűségnyilatkozatot teszek és kifizetem az átállási díjat, akkor az általam valamikor megrendelt olcsóbb csomagba tesznek. Hm...
asdf
www.isite.hu Kinezed a neked tetszo szolgaltato 1 megabites szolgaltatovaltasos csomagjat (megnezed a szolgaltato oldaln is, hogy valoban pontosak-e az informaciok, az isite neha nem uptodate), es szolgaltatovaltassal mas szolgaltatohonal megrendeled az olcsobb netet. Senki nem tartja a fegyvert a fejednel, hogy a jelenleginel kell eleted vegeig internetezni wink.gif Az egy ev huseg itt is bejatszik, de ez van.
akisgyerek
Felmondtam az egyik szolgáltatonál az internettemet (a hárombetüs) mert a másik (négybetüs) sokkal stabilabb és harmadanyi árért kinálja szinte ugyanazt . De a régi szolgáltatonál azt az informáciot kaptam hogy az elözöleg 4 honapja megkötött szerzödést csak ugy mondhatom fel ha a szerzödéskötéshez kapott ajándék DVD árát visszafizetem ami nem kevés : 15900ft . Valamit nem értek ha egyszer ajándék akkor miért és egyáltalán visszakérheti-e egyáltalán .
Ha valaki találkozott már ezzel a problémával , vagy tudna ijenbe segitteni azt KÉREM SEGITSEN .
asdf
Elo kene venned a szerzodest, es elolvasni mit irtal ala. Ha mar akkor nem tetted, amikor alairtad...
A husegido lejarta elott felmondott szerzodes eseten az igenybe vett kedvezmenyeket meg kell teritened. UPC eseteben ha jol tudom: (bekotesi dij-kedvezmenyes bekotesi dij)+(listaaras havidij-kedvezmenyes havidij)*igenybe vett honapok szama+kapott ajandekok erteke. Azt hitted a ket szep szemedert adjak olcsobban meg adnak ajandek lejatszot? blink.gif
Blade
(agojama @ 2007.11.17, 14:36) *

Nem tudom mások, hogy vannak vele, de engem nagyon bosszant, hogy az internetszolgáltatók - kivétel nélkül valamennyi - kiköti, hogy a kedvezményes szolgáltatásukat csak azok vehetik igénybe, akik legalább három hónapja nem voltak más szolgáltatónál?
Miért is? Hogy ne cserélgessük olyan könnyen a szolgáltatókat, mert akkor versenyre kényszerülnének és olcsóbb árakkal kellene dolgozniuk?
Egy másik topicban már leírtam, miért: a matáv szabja a feltételeket: mivel a többi szolgáltató tőle kapja a vonalat. Ő csak arra a vonalra ad kedvezményes ADSL-t, amin még nem volt, vagy 3 hónapon belül nem volt ADSL kötve. Ezzel szerintem alapvetően korlátozza a versenyt...
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.