Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Kollégium
Fogyasztóvédelem Fórum > Szolgáltatásokkal kapcsolatos fórumok > Egyéb
erzso
Sziasztok!

Szeretnék tanácsot kérni.
A szitu a következő: 28-an használunk egy olyan mikrohullámú sütőt, aminek a belseje szét van rohadva (rozsdás, a festék le van vállva, a festék apró darabokban potyog le és az ennivalóban köt ki), és nem hajlandók kicserélni, mert a motorjával semmi baj nincs.
Én úgy tudom (de javítsatok ki ha tévedek), a mikrók belsej égett porfesték mindenféle fémekkel. Ezek az egészségünket nem veszélyeztetik? (Az eszköz már túl van a garanciális időn). Ha lenne egy ellenőrzés megbüntetnék őket érte?

Előre is köszönöm a segítséget!

További szép napot!

Erzso

Ui: a kép a mikró belsejében készült.
asdf
Sorry, de en most a kenyelmesebb felerol fognam meg a dolgot:
Egy fapad mikro 14 ezer forint. Vagytok ra 28-an, tehat kb 500 ft/kopf a kozosbe es lenne egy zsiruj mikrotok... Egyeb kerdes? biggrin.gif
erzso
Köszönöm a választ.

A mikrot nem nekünk kell megvenni, hanem nekik kellene kicserélni, de erre nem hajlandóak, mert még működik.

Az, hogy olyan amilyen a belseje, az hosszútávon az egészségünkre nem veszélyes?????????

Erzso
asdf
De nem egyszerubb 500 penzt bedobni a kozosbe, mint sirni egy uj mikroert? Igen, nekik kene ujat adni, de nem teszik. Mit tudsz csinalni? Jobbkezes utcanal is ha belemjonnek, hiaba mondom, hogy nekem volt elsobbsegem, ha rommatorik az automat meg engem. Nevetseges osszegbol megoldhato a problema, a kollegium vezetese a regi mikrot meg d**ja fel maganak tongue.gif
(persze "veletlenul" el is romolhat ez az igencsak lelakott mikro biggrin.gif)
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.