Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Garanciális Csere - Majd Egyszercsak
Fogyasztóvédelem Fórum > Fogyasztóvédelem.com > Társalgó
relent
Helló,
Egy kicsit összetettebb a sztori, egy garanciális csere és egy webshop ajánlat miatt írok, szerintem összeférhetetlen állításokat halmoztak fel, leírom részletesen:
Egy számítástechnikai cég weboldalán, a webshopban találtam az alábbi mondatot:

"Rendelését futárszolgálatos kiszállítás esetén 1-2 napon belül, postai szállítás esetén 4-5 napon belül, az üzletben történő átvétel esetén, maximum 4 napon belül házhoz szállíttatjuk Önnek."

Ha nem teljesítik, van bármiféle következménye? Vagy ez ilyen látszat dolog, és minden felelősség nélkül lehet dobálni az ilyen mondatokat?

A webshopot azért néztem át, mert egy garanciális memória modult visszavittünk, most már több mint 2 hete, és átvették rögtön, de kicserélni nem tudták, mondván hogy sajnos ÉPP nincs náluk, nem tudják mikor érkezik, a nagykerben sincs, de adjunk telszámot és azonnal értesítenek (persze nem egy nagyker van, már ezt sem értem hogy támaszkodhat egy olyanra a bolt ahol nincs az ami kell...). És azóta sem értesítettek, természetesen érdeklődtem, de semmi hír. A 2 hét csereidőre ugye törekedniük kell, de az ugye nem szentírás, olvasgattam az eddigi hozzászólásokat és tudom hogy 1 hónap előtt nincs igazán értelme verni az asztalt, pedig a számítógép sebessége nem épp kielégítő enélkül a memória nélkül.

Tulajdonképpen az érdekelne, hogy a webshopban 4 napot adtak új alkatrész kiszállítására, nekem azt
mondják 2 hete, hogy nincs nekik. Ez így egy térben kicsit ellentmondásos 2 mondat. Esetleg a javamra lehet fordítani a dolgot valahogy, hogy kicsit megsürgessem?

Mellesleg egy merevlemezzel ugyanezt csinálták, csak annak a hiánya nem érződött, akkor is a "most épp nincs" volt a jelmondatuk, azt meghozták de az is több mint 2 hét volt.

Még 1 kérdés: ha felhivatom őket valakivel, hogy van-e ilyen memória és mennyiért, és netán azt mondják, hogy van nekik...szóval érdemes-e ezt megjátszani, és ha igen hogy fordítsam a hasznomra, ha NETÁN mégis véletlen akad nekik egy ilyen memóriájuk? És mi van, ha ezekután is azt mondják a szemembe, hogy bocs de nincs (persze miután közöltem velük, hogy tudom hogy van)?

Remélem nagyjából érthető a dolog, az érzésem az hogy van nekik, biztos, hogy idővel majd egyszercsak ki is cserélik, de egyrészt kellemetlenül érint a sebességváltozás, másrészt kicsit hülyének nézve érzem magam, így szép magyarosan.smile.gif

Előre is köszönöm a kommenteket!
TheElf
Azt megnézted, hogy a termék éppen rendelhető-e náluk?

Ha ugyanis nem, akkor nincs meg az ellentmondás, és garancia ügyében csak ott tudnak cseréltetni ők is ahol annak idején vásároltak. Sok oka lehet annak, hogy ez nem megy gyorsan.

Természetesen, ha van nekik készleten ilyen termék akkor cserélhetnek saját készletről is, de ugye ha nem az első pár héten megy tönkre valami akkor erre egyre kevesebb az esély. Meg lehet egyezni szerződésmódosításban (levásárlásban) is.

Cserénél a 15napra törekedés nem mindig jelent 15 napon belüli teljesítést, ha másban nem tértek el a szabályoktól, akkor valóban nehéz az ügyben mit tenni.

Én mindenesetre jelezném nekik, hogy ez jelentős kényelmetlenséget okoz, és a 15 napra való törekvésnek sem sok nyomát látod, ezért így el fogsz állni a szerződéstől, és veszel máshol RAMot ha nem találnak ki valamit. Akár ideieglenes cseretermék, akár szerződésmódosítás (Más, jobb RAM a pénzedért), stb. szóba jöhet.
Nicky
Sziasztok!!
Bocsi most csak ide írok nem ehhez a témához tartozik de nekem nagyon fontos lenne!!
Van egy Canon fényképezőgépem és szeretném valahol megjavítatni Budapest környékén nem tudtok egy jó megbízható helyet??
Ha valaki tud segíteni akkor az írjon ide vagy az e-mail címemre: nikivarszegi@citromail.hu
Előre is köszi mindenkinek Niki!
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.