A felállás a következő.
Idén márciusban kötöttem ADSL előfizetést 2 év hűségidőszak vállalása mellett 1024/128 sebességgel.
Ez a sebesség igen kevésnek bizonyult, mivel a kis feltöltés miatt sok problémám volt a nagyobb e-mail file-okkal, ezért változtattam 4M/256k-ra.
Eredetileg 8000 Ft-ot (kerekítve) fizettem, utána 10000 Ft-ot fizetek.
Időközben az új belépőket olyan ajánlatokkal kecsegtették, mint az ajándék laptop meg hasonlók.
Ezt még le is nyelném, de a pofátlanság az volt, amikor lejjebb vitték a havidíjat.
Ez azt jelenti, hogy én sokkal többet fizetek ugyanazért a szolgáltatásért!!!
Most ezek miatt szívesen felmondanám, de nem tehetem, mert köt a hűségidőszak, holott más szolgáltatóknál már sokkal jobb feltételek vannak.
Abban az esetben, ha csökkentenék a havidíjat, vagy netán kedvezményes laptop-vásárlást (bár ajándékba se volna rosz), vagy nagyobb sebességet biztosítanának.
Addig szép, hogy nekik ez veszteség, de akkor legalább akciósan válthatnék feljebb (8Mbit-esre, új feltételek szerint)
[b]Az lenne a kérdésem, nincs e valamilyen kiskapu a hűségidőszak felmondására?[/b]
Ha más nem lesz, a hűségidőszak lejárta után ugyis lemondom, de az biztos, hogy nem reklámozom jó oldalukról őket, mert ilyen pofátlanság mellett az nincs.