Játékboltban karácsonyban vettünk ajándék gyanánt fiúnknak egy nem túl olcsó Lego játékot még december elején talán. Szenteste fiúnk és a mi legnagyobb megdöbbenéséünkre a dobozban az alkatrészeket tartalmazó nylon zacskók fel voltak bontva, a játék némiképp össze volt állítva, azaz már valaki használta. Kívülről ez nem látszott, mert a külső doboz le volt ragasztószalaggal ragasztva és nem lehetett a dobozba belelátni.
No, nem baj, ha megvan minden alkatrész. Gyorsan össze is próbáltuk állítani az egészet, de kiderült, hogy számos lényegi alkatrész is hiányzott, így nem is lehetett összeépíteni.
Nejem visszavitte 27-én a játékot a boltba, persze ott tagadták azt, hogy erről ők tudtak volna. Azt mondták, hogy felveszik a kapcsolatot a Lego Hungariával, hogy hogyan lehetne ezt kicserélni, mivel nekik nem volt ilyen készlet raktáron. Mivel a Lego Hungaria csak január 7-én lesz nyitva, így arra kértek, hogy várjunk addig és majd telefonálnak.
Kérdéseink: vajon ilyen esetben nem lett volna-e kötelességük nekik visszafizetni a vételárat? Miért kell nekünk várni? Nem a kereskedőnek kellene ilyenkor kockázatot vállalni, hogy hogyan tudja rendeni a kérdést a Lego Hungáriával?
Szerintem a LH el fogja őket hajtani, ilyenkor milyen lehetőségeink lesznek, ha nem lesznek hajlandóak kártalanítani bennünket? Egyáltalán, hogyan tudnánk azt bizonyítani, hogy tényleg bontott és hiányos volt a játék?