(lazurdeak @ 2008.01.17, 11:36)

Chevrolet:
Lazúrdeák szerint:
Megértem, hogy nem vagy elégedett ezzel a fórummal, mert a konkrét ügyben, amit felvetettél, nem kaptál egyértelmű választ, de azt is látnod kellene, hogy nem kimondottan fogyasztóvédelmi esettel jelentkeztél (ha egy taxis vesz gépkocsit taxizás céljára, az nem fogyasztói célú vásárlás), ezért nem a fogyasztóvédelmi fórum a legilletékesebb. Ezzel együtt:
Szerintem ez a fórum Magyarországon a legjobb fogyasztóvédelmi információs forrás. A jellegéből következik, hogy nem minden hozzászólás helyes vagy szakszerű (az enyéim sem...), de ha van türelmed bogarászni, a legtöbb gyakorlati esetre találsz jó tanácsot.
Ha neked ez még nem elég jó, akkor a következőket javaslom:
- Hozz létre egy színvonalasabb fórumot, ahová csak igazi szakértőket hívsz meg válaszadónak, akik pontos és gyors válaszokat adnak a felmerült problémákra, az "állítólagos" fogyasztóvédők meg csak kérdezgethetnek. Ígérem, rendszeres látogatója leszek, ha ezt megvalósítod.
- Javítsd fel ezt a fórumot. Nevetgélés helyett azoknál a témáknál, ahol nem értesz egyet, az ott adott tanácsokkal, írj jobbakat, javítsd ki a tévedéseket.
- Keress olyan pártot, amelyiknek szívügye a fogyasztóvédelem és a legközelebbi választásokon szavazz rájuk. (Én jelenleg a "komoly" pártok között nem ismerek ilyet - nyilván nincs rá tömeges igény az országban, de szólj, ha tévedek.)
Azt kellene látnod, hogy konkrét esetek vizsgálatával megyünk valamire, általános fikázással nem sokra. Többet nem akarok a témához hozzászólni, inkább én is a konkrét esetekkel töltöm az időmet.
Kedves Lazúrdeák
Kezdjük azzal,hogy írtam nem a saját esetemre gondolok,hisz ott szerencsésen megoldódott a helyzet, hanem főleg a többi esetre amikbe beleolvastam.
Nem nevetgélek ki senkit aki nem nevetséges.
Általánosan azért fikázok,mert sajnos általánosan rosszul működik a fogyasztóvédelem és nem csak egy-egy ember hibájáról beszélek, sőt inkább a rendszerrel nem vagyok elégedett.
Egyébként meg az ide érkező eddigi két válasz csak jobban elkeserít...
Fórumot nem nyitok ugyanis itt van ez a fórum, amit esetleg lehetne jobbá tenni,de ti vagytok itt törzsvendégek nem én.
Szerintem ha kritikát kaptok azon nem megsértődni kell, semmi személyeset nem írtam és olvasd csak vissza mindketten hogy reagáltatok...
Nulla objektivitás, pedig biztos ti is látjátok a hibákat!
Nemtetszik, menjek a fenébe röviden summázva a véleményetek!
Pontosan ugyan úgy viselkedtek,mint egy fogyasztókat megkárosító boltos, ő is pont ugyanezt mondja annak akit átvert!
Miért van az,hogy ha valami szarul működik ebben az országban, akkor nem esetlegesen önvizsgálatot tartunk, ha tudun változtatunk,ha nem akkor meg öniróniával belátjuk a hibáinkat?
Pártot pedig ha nem haragszol nem keresek, ugyanis a hülyeség, a butaság, tenni nem akarás se nem narancssárga , se nem vörös...