Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Nyeremény Trükk
Fogyasztóvédelem Fórum > Hagyományos termékvásárlás > Egyéb termékekkel kapcsolatos problémák
kolibri
2007.november 29-én telefonon felhívott egy hölgy aki a Biowolle cég nevében mutatkozott be. Közölte, hogy nyertem 30000 Ft-ot és azt a termékeik vásárlásánál beszámítják a vételárba Megegyeztünk, hogy vásárolok egy elektromos infra masszírozót és egy masszázsmatracot.
Másnap november 30-án már hozták is a termékeket. A szállító a Tehertaxi 2000 megbízottja volt. A két termékért kifizettem az állítólagos nyereményem beszámítása után fennmaradó 28900 Ft-os árat. Miután az interneten utána néztem megdöbbenve tapasztaltam, hogy mindkét termék jóval olcsóbban kapható a kereskedelmi forgalomban, mint amennyit én fizettem. Az ugyanolyan típusú két termék együttes ára sem éri el a 20000 Ft-ot. Ezért reklamálni és másnap felhívtam az átadó által megadott 06303191818 telefonszámot, mivel Ő úgy tájékoztatott, hogy a reklamációt és a garanciát is ezen a számon intézik. A telefonszámon senki sem érhető el, mert nem veszik fel.
A garanciát sem lehet érvényesíteni, mivel a tájékoztató egyik oldalán szerepel ugyan a garancialevél, de ezen cím, vagy szerviz megjelölés nem található, csak a Tehertaxi 2000 bélyegzője és az átadó által beírt fenti telefonszám de azon nem érhető el senki.
Ezért a Biowolle web lapján található e-mail címre küldtem reklamációt, de választ nem kaptam. Mivel a garancialevélen csak a Tehertaxi 2000 bélyegzője szerepel és más cég egyáltalán nem, december 12-én a Tehertaxi 2000 weblapján szereplő címen is e-mailben reklamáltam, de még csak válaszra sem méltattak. A tapasztalatomat azért adtam közre, hogy
csalárd módon legalább azokat már ne csaphassák be az ilyen trükköket alkalmazó cégek
akik ezt elolvassák.
Ariadne
Hát igen, nem szabad elhinni, hogy nyertél valamin, amire nem is jelentkeztél, ez mindig azonnal gyanús kell legyen. Másodikként pedig az, hogy honnan szerezték a számodat... rolleyes.gif
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.