2007.november 29-én telefonon felhívott egy hölgy aki a Biowolle cég nevében mutatkozott be. Közölte, hogy nyertem 30000 Ft-ot és azt a termékeik vásárlásánál beszámítják a vételárba Megegyeztünk, hogy vásárolok egy elektromos infra masszírozót és egy masszázsmatracot.
Másnap november 30-án már hozták is a termékeket. A szállító a Tehertaxi 2000 megbízottja volt. A két termékért kifizettem az állítólagos nyereményem beszámítása után fennmaradó 28900 Ft-os árat. Miután az interneten utána néztem megdöbbenve tapasztaltam, hogy mindkét termék jóval olcsóbban kapható a kereskedelmi forgalomban, mint amennyit én fizettem. Az ugyanolyan típusú két termék együttes ára sem éri el a 20000 Ft-ot. Ezért reklamálni és másnap felhívtam az átadó által megadott 06303191818 telefonszámot, mivel Ő úgy tájékoztatott, hogy a reklamációt és a garanciát is ezen a számon intézik. A telefonszámon senki sem érhető el, mert nem veszik fel.
A garanciát sem lehet érvényesíteni, mivel a tájékoztató egyik oldalán szerepel ugyan a garancialevél, de ezen cím, vagy szerviz megjelölés nem található, csak a Tehertaxi 2000 bélyegzője és az átadó által beírt fenti telefonszám de azon nem érhető el senki.
Ezért a Biowolle web lapján található e-mail címre küldtem reklamációt, de választ nem kaptam. Mivel a garancialevélen csak a Tehertaxi 2000 bélyegzője szerepel és más cég egyáltalán nem, december 12-én a Tehertaxi 2000 weblapján szereplő címen is e-mailben reklamáltam, de még csak válaszra sem méltattak. A tapasztalatomat azért adtam közre, hogy
csalárd módon legalább azokat már ne csaphassák be az ilyen trükköket alkalmazó cégek
akik ezt elolvassák.