Tisztelt MINDENKI !

Bizonyára sokan laktok a székesfőváros területén kívül, és lehet, hogy találkoztatok hasonló problémával, mint én ezért kérném a SEGÍTSÉGETEKET : mit tehetek ?
Pont egy hónapja vásároltam egy szuper laptopot a T-Mobile partnernál , Mórahalmon (nem a reklám helye, de nagyon szuper, dinamikusan fejlődő kisváros a dél-alföldön!), ahol ki is próbáltam, hogy is fog ez működni? Igaz picit lassú volt, de mégis működött (akkor!). A GPRS-kapcsolat - mint időközben megtudtam- max. 55kb/s (kilóbit/sec!!!!) letöltési sebességre képes, ha : csak én vagyok a hálózaton, mert amint valaki pl. telefonál, ő nyilván elsőbbséget élvez és máris csökken a letöltési sebességem, akár 0, azaz nulla kb/s-ig !!!Ha sokan vagyunk, sokfelé oszlik és mindannyian várunk és várunk és . . . ! Én Ásotthalmon lakom, csodaszép helyen, egy fenyőerdőben, tehát semmi más lehetőségem a netezésre nincs otthon! Nagyon pici a kiosztott csatornamennyiség és mivel napközben és hétvégén este főként használják a hálózatot, szinte semmi esélyem sincs a netet használni! (Különben aláírtam 2éves hűségnyilatkozatot egy 5GB-os havi forgalomnak havi 6490 Huf (tessék kiszámolni: kb 75 nap alatt forgalmazhatnám le itthonról nonstop netezve ! sad.gif ). Kb. 10 telefon T-Mobile ügyfélszolgálatra, majd e-mail, amire a mai napig nem válaszolták (mondván 24 órán belül válaszolnak!!!), majd tegnap személyesen a szegedi kirendeltségen: tudják, ismerik a problémát, de sajnos a következő félévben biztos nem lesz fejlesztés!!! (pl 3G, ami a tizszerese volna a mai letöltésnek, kb. 300 kb/s, ja Szegeden néha 2800 kb/s!!!!!!!). És ha több gép és adatátvitel lesz ? Akkor még így sem fogom tudni használni !!!?
Maximálisan el vagyok keseredve ! Gondoltam írok az NHH-nak, fogyasztóvédelemnek, ombudszmannak, ezt meg is emlitettem a szegedi utam alkalmával, amire közölték, hogy sajnos ettől nem változik semmi ! Hát nem tudom most mi lesz ? Én azt hittem a 21.-ik században élünk, de lehet, hogy tévedtem ???

bégé