Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Ügyfélszolgálat Email-en
Fogyasztóvédelem Fórum > Szolgáltatásokkal kapcsolatos fórumok > Vezetékes és mobil szolgáltatók
La Résistance
Sziasztok!

Nem tudja valaki, hogy milyen szabályok léteznek egy kábeles internetszolgáltatóra, hogy kell-e regaglniuk egy email-es bejelentésre, megkeresésre. Egy miskolci internetszolgáltatóval "küzdök" a net szépen működik csak proxy mögött vagyok, ami vonatkozik a SMTP re is ami azonosítást "hitelesítést" igényel. ez még rendben is lenne, de valahogy nem sikerült a megkapot adatok alapján beállítanom... viszonylag értek hozzá ezért nem az van, hogy nem tudom mit hol kellene, hanem egyszerűen nem működik. Gondoltam naívan, hogy írok egy mailt az ügyfélszolgálatra, hogy küldjék el a felh. jelszót. és esetleg ha valamit rosszul csinálok vagy még azt is felajánlottam, hogy csak írják meg hogy felejtsem el... az se rengetne meg. Semmi válasz nem jött. azóta havont sorba 4 darab (az elsőt 4 hónapja) mailt írtam mikor milyen hagulatba olyan stílusba... volt amelyikbe finioman jeleztem hogy az se érdekel hogy ha nem sietnek a válasszal, csak jelezzék hogy megkapták és majd amint tudnak válaszolnak... semmi reakció... volt olyan hogy az egyik levél másnapján egy nem fogadott hívás amit kinyomoztam, hogy valszeg ők voltak... nem tudtam felvenni és eszembe se jutott hogy visszahívjam (és erre egy percet se egy forintot se akaor külteni)... gondoltam ez az ő dolguk... nem is az zavar hogy nem oldódik meg, csak az hogy nem reagálnak.. ez olyan csak azért se!!!!! A kérdésem lényege: Kell hogy reagáljanak? Vagy nekem kell időt szakítanom hogy bemenjek, amit nem szeretnék. lassan közeledik a havi levelem időpontja.. Gondoltam tájékozódok mert már nincs ötletem hogy mivel győzzzem meg őket hogy írjanak egy mailt.... Köszönöm ha valaki tud valamit tanácsolni.

La Résistance
Blade
(La Résistance @ 2008.02.20, 12:12) *

Nem tudja valaki, hogy milyen szabályok léteznek egy kábeles internetszolgáltatóra, hogy kell-e regaglniuk egy email-es bejelentésre, megkeresésre.

Az a baj ezzel, hogy az e-mail nem "biztosított" protokoll, vagyis a címzett bármikor hivatkozhat rá, hogy meg sem kapta a levelet.
Ha jogról van szó, akkor csak a tértivevényes levélben írt üzenet a biztosan továbított, vagy esetleg ha aláíratod az átvevővel, hogy átvette.
(Pont tegnap voltam egy matáv-pontban: nagyot nézett az ügyintéző, amikor visszakértem tőle a felmondási nyilatkozatom egyik aláírt példányát...) Persze pont ezért nem mindíg működik a személyes sem: ha senki sem hajlandó tőled átvenni a papírt, és aláírni, akkor nem mész vele semmire.
Szóval az e-mailt, telefont felejtsd el. Menj be személyesen, és tárgyalj velük, esetleg írj bele a vásárlók könyvébe, ha nem tudsz velük megegyezni: vagy írj tértivevényes levelet a szolgáltató címére.
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.