Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Beépített szekrény
Fogyasztóvédelem Fórum > Hagyományos termékvásárlás > Bútorok
timi
Szia!

Egy hete csináltattam egy beépített szekrényt 300.000 Ft-ért. Már a munka közben akadtak problémák, pl átfúrták a falat a kisszoba és konyha között, egy helyen beszakították a parkettát. Most pedig, mikor be akarok pakolni a szekrénybe, akkor veszem észre, hogy a fiókok egytől egyig lefutnak a sínről és használhatatlanok. Felhívtam a "mestert", többször is, de olyan lerázóan viselkedik. Mintha menekülne, nem hív vissza holott megígérte, nem emlékszik a megbeszélt dolgokra és időpontokra. Úgy volt, hogy ma jönnek és megszerelik a rossz fiókokat, de persze nem emlékezett, hogy mára beszéltük meg. És mindig mindenre azt mondja, hogy "ez nem szokott előfordulni, ez lehetetlen".
A kérdésem az lenne, hogy ha ez tovább folytatódik és nem szerelik be rendesen amit kifizettünk, akkor hova fordulhatok, hogyan kényszeríthetem ki, hogy a pénzemért minőségi munkát végezzenek?
TheElf
Vagy elhiszed, hogy ilyen nem szokott előfordulni és csak te vagy peches és majd kijavítja, vagy ha nem akkor pontosan tudod, ő ezt nem fogja elvégezni, márpedig garanciában nála jobban hozzáértő drágább mestert nem fog magától kihívni megjavítani, főleg nem a többi kárt amit okozott nem fogja kijavíttatni, ilyen esetekben pedig mivel jóval többet kellene visszafizetnie mint amit te adtál neki egyedül a polgári per tűnik a stabil megoldásnak.
FVF
Tudni kell, hogy a szolgáltatásokra ugyanúgy vonatkozik szavatosság, mint a termékekre. MAgyarán ugyanúgy felelős a munkájáért, mint egy eladó a rádiósmagnóért.

Ezt tudatni kell vele, s megfenyegetni ipartestülettel, kamarával, no meg polgári perrel.
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.