Szia kedves mindenki! Nekem egy olyan kérdésem lenne valaki mondjon nekem valami jot! A számlán fel van tüntetve hogy minden honap 15-21-ke között kell bemondani a villanyora állását, na most ha én 21.-én mondom be az óra állást akkor miért nem fogadja el a gép?holott az van odairva hogy aznap még be lehet mondani! Illetve azt mondja a gép hogy azzal a nappal regisztrálja a bemondot óraállást akkor miért nem arrol kapok számlát?Bementem az elmühöz és megkérdeztem hogy ez miért van azt mondta a hölgy akivel beszéltem hogyha az utolso nap mondom be akkor már nem biztos hogy a gép elfogadja,pedig az van odairva hogy lehet az utolso nap is! De ez már nem az elsö eset és ilyenkor a várhato számlaösszeg kétszeresét fizettetik ki velem pedig igazolni tudom hogy idöbe bemontam, mert a hölgy azt mondta hogy nálla nem szerepel az hogy bemondtam az óraállást,és minden egyes alkalommal ezt mondják hogy nálluk nem szerepel pedig nekem a telefonszámlán rajta van idöre hogy mikor hivtam öket óraállás bemondásával kapcsolatba! Valaki segitsen mit tehetek! 1 szoba konyhában lakom a 3 gyerekemmel egyedül és nem tudok rendszeresen mostmár havonta 30-40000 ft-otokat kifizetni, ja és nem villanyal fütök!!! Köszönöm elöre is a segitséget!