2008.01.29-én megigényeltem T-Online prémium internetet mivel ez nem megy telefonvonal nélkül ezért megigényeltem a legolcsóbb díjcsomagot a felezőt. A Westendben az ügyintéző azt mondta hogy a telefonvonal bekötése kb. 30 nap de ez 2 héten belül azért meg is szokott valósulni de nyugodtan érdeklődjek...én ezt is tettem.
Pár nap múlva felhívtam őket hogy mi a helyzet erre közölték hogy postáztak a telefonigényléshez egy szerződést amit ki kell tölteni és akkor elindulhat a folyamat természetesen én ezt nem kaptam meg postán a mai napig (03.28.) nade hogy gyorsítsunk a dolgon megint bementem személyesen és ki is töltöttem 02.01-jén bizakodva a gyors bekötésben ezek után legalább egy héten egyszer felhívtam őket mikor is valaki mindig megígérte hogy megsürgetik nekem az internetbekötést dehát ez nem történt meg. Már itt szeretném rögzíteni azt a tényt hogy elvileg ők rögzítik a telefonhívásokat.
Időközben arról is tájékoztattak hogy amennyiben valaki internetet és telefonvonalat egyszerre igényel meg (nade könyörgöm az internet nálunk csak ADSL formában tehát csak telefonvonallal együtt igényelhető) akkor az 30+30 nap.
Ennek fényében egy hete 03.20-án felhívtam őket a szokásos 1412-es telefonszámukon hogy mi a helyzet merthogy mostmár lassan lejár a 60 nap is és erre közölte az ügyintéző hogy ő azt látja a rendszerben hogy én mint ügyfél elérhetetlen vagyok amin nagyon meglepődtem de kérte hogy adjak meg egy másik számot és majd hívni fognak mostmár tényleg hamarosan arra nem tudott választ adni hogy mikor és hányszor próbáltak meg hívni...
Ez az elérhetetlenség nem hagyott nyugodni így bementem az Aréna Plázába pár órával később még aznap hogy mégis milyen számon és hányszor próbáltak meg hívni az ügyintéző rendes volt és elkezdett telefonálgatni de bár ne tette volna merthogy akkor kiderült hogy A RENDELÉS TÖRÖLVE VAN A RENDSZERBŐL. Nahát ekkor én teljesen kiakadtam elkezdtem ordibálni szegény ügyintézővel aki semmiről sem tehet hiszen ő csak próbált segíteni nade ez egyszerűen elfogadhatatlan amit ők szolgáltatásnak hívnak. Annyi történt hogy a rendszerből azért kerültem törlésre merthogy elérhetetlen vagyok úgy gondolom hogy jogomban állna tudni hogy mikor és hányszor próbáltak meg keresni mert azt azért mondanom sem kell hogy nem volt nem fogadott hívásom és a telefonomat használom napi szinten. Szegény ügyintéző elkeseredésében felajajánlotta hogyhát mivel törölve lett ezért ezt újra fel kell venni na és az akkor még 30 nap lenne de majd ő megsürgetni. Ezen teljesen felháborodtam és ott is hagytam őt.
Majd szintén még aznap este felhívtam a 1412-őt hogy meggyőződjem arról valóban törölve lett ez az egész éshát igen ki lett törölve mert a műszakos kolléga szerint elérhetetlen vagyok de hogy mikor és hányszor erre még mindig nincsen válasz...és ő is csak annyit tud tenni hogy felveszi újra a rendelést és megsürgeti nahát ebből az ügyintézőből is elegem lett ugyanis a hölgy külön kihangsúlyozta hogy én miért ragaszkodom a felező díjcsomaghoz merthogy annak az intézési ideje sokkal hosszabb nade kérdem én hogy ki ő ott a vonal végén hogy megmondja nekem hogy válasszak egy drágabb telefoncsomagot amire tulajdonképpen nincs is szükségem csakhogy hamarabb bekössék az internetet. Egyszerűen elfogadhatatlannak tartom azt hogy egy műszakos kollega kitörölhet rendelést a rendszerből anélkül hogy legalább egy regisztrált levélben engem erről értesítenének hogy akkor most én igényt tartok-e erre a szolgáltatásra vagy sem!!!És elvileg ők rögzitik a hívásokat a rendszerben akkor igenis látniuk kell hogy én szinte minden héten legalább egyszer felhívom őket nade erre csa annyi volt a válasz hogy a műszakos kollega ezt a rendszert nem látja!Ja akkor én kérek elnézést!!!Kérdem én hogy akkor mit lát?Mi alapján töröl rendeléseket csakúgy?Másrészt pedig mi a garancia arra ha én leadom ismét a rendelést el fognak tudni érni?A számom ugyanaz nem tudok mást megadni maximum anyámét meg apámét!!!Ennyire nem nézhetnek hülyének egy embert és az a szörnyű hogy ahol lakunk az egy T-Com-os terület tehát semmi más nem lehet csak ez vagy mobilinternet de az nem elég a letöltések miatt:(
Szóval ezek után felhívtam a panaszvonalat ahol egy fiatalember próbált segíteni első kérdése eléggé vicces volt ...igen értem hölgyem akkor Ön igényt tartana még mindig erre a szolgáltatásra?-kérdi tőlem nahát ezek után nem tudtam hogy most sírjak vagy röhögjek majd mivel nagypéntek volt és nem tudott már intézkedni ezért 03.25-én visszahívtam ezzel kapcsolatosan és meg is ígérte hogy legkésőbb 03.26-ig fognak hívni a bekötéssel kapcsolatosan de természetesen nem hívtak!!!
03.27-én próbáltam újra keresni az ügyintézőt a panaszvonalon de sajnos nem tudtam elérni majd egy 10 percen belül ő hívott engem vissza a megadott elérhetőségemen amire csak annyit mondtam neki hogy milyen meglepő és mulatságos hogy tulajdonképpen elérhető vagyok csak a műszakos kollégák nem tudnak engem elérni!!!Ezek után közölte hogy mivel a rendelésem valóban törölve van ő próbálta megsürgetni a dolgot de nem tud mit tenni merthogy a rendelésem végleg le lett zárva!Hát ezzel nem mondott el nagy újságot nekem hiszen ezt eddig is tudtam de naivan azt gondoltam hogyha én ezt elmondom a panaszvonalon akkor ők felismerik hogy ez az ő hibájuk és meg is valósítják végre ezt a szolgáltatást de hát tévedtem ugyanis ő arra próbált ösztönözni hogy adjam le újra a rendelésemet és akkor majd ő megsürgeti nade nekem ezzel kapcsolatosan 2 megjegyzésem lenne egy hogy ha megint aláírok egy szerződést velük az akkor megint 30 nap merthogy ez bele van írva a szerződésbe a másik pedig hogy nekem ez a telefonszámom én nem tudok megadni nekik más elérhetőséget van egy 30-as és egy 20-as a számom úgy gondolom hogy a kettő közül valamelyiken taláncsak elérhető vagyok!Na mármost sajnos az ügyintéző arra nem tud garanciát vállani hogy ez a rendelés újból törölve lesz-e vagy sem merthogy én úgy gondolom hogy ha eddig nem tudtak elérni akkor most hirtelen miért is tudnának elérni???Majd mindezek után feljánlotta hogy ő fel tudja venni újra a rendelésemet és akkor megsürgeti a dolgot mivel próbált segíteni legalábbis úgy tűnt majdnem belementem ebbe a dologba de aztán feltettem egy pár kérdést amikre meglepő válaszokat kaptam. Egyrészt amikor én megigényeltem a szolgáltatásokat az volt akcióban hogy az internet 30 napig próbaidő van majd utánna 2 hónapig nem kell fizetni és majdcsak utánna kezdünk el fizetni érte, a felező díjcsomag esetében pedig rendesen fizetni kell az elejétől na mármost amennyiben én újra leadnám a rendelésemet az új megrendelésnek minősülne és akkor a régi akciók már nem érvényesek de kérdem én hogy az nem számít hogy én erről aláírta, velük egy szerződést még 01.29-én amikor ez volt az akció és ők ezt már nem akarják garantálni merthogy én elérhetetlen vagyok!!!Ez abszurd számomra! Mindezek mellett természetesen megfordult a fejemben az a dolog hogy mi van akkor ha szánt szándékosan lett törölve a rendelésem mert ők meghirdetnek egy akciót sokan megigényelik a szolgáltatást talán túl sokan is és ez már nekik nem éri meg ezért elkezdenek kitörölni rendeléseket bebizonyíthatatlan indokok alapján. Erről akkor győződtem meg amikor a fogyasztóvédelem forumon olvasgattam pár bejegyzést és érdekes módon márciusban más embereknek is törölve lett meglepő módon a megrendelése érthetelen okokból.
A panaszvonalas ügyintéző ezek után elkezdett mindenféle más csomagokat ajánlgatni T-Home dupla meg ilyenek de itt már nincsen 30 nap próbaidő de van 1ft-ért modem (köszönöm szépen modemem épp van!!!).Szóval a panaszvonalas ügyintéző is teljes mértékben felidegesített mert én ezt egyszerűen nem akarom elhinni hogy ha valaki megigényel egy bizonyos szolgáltatást és igényt is tart rá egy olyan lakásban ahol már korábban volt is ilyen szolgáltatás (ergo a kábelek ott lógnak ki a falból) csak más néven akkor egyszerűen felfoghatatlan számomra hogy mi tarthat ilyen sok ideig???
Az én álláspontom az az ezzel kapcsolatosan hogy én megrendeltem egy szolgáltatást amit ők nem teljesítettek aláírtam velük egy szerződést amit ők nem teljesítettek és ezek után én nem vagyok hajlandó bármilyen más szerződést más feltételekkel aláírni velük amíg meg nem valósítják az eredeti szerződést.
Érdekelne a véleményetek hogy ebben az esetben kihez hova fordulhatnék mert ezt én nem fogom annyiban hagyni!!!