elcoyote
2004.09.09, 19:04
Akciós készüléket vásároltam a Vodafone-nál (Panasonic X60). MMS képes és ezt szerettem volna ki is használni. A szolgáltatást meg is rendeltem, a visszaigazoló SMS meg is érkezett, ennek ellenére a szolgáltatás nem működött. Akkor sem és most sem. Kiderült hogy a készüléket be kell ehhez állítani (ez logikus), de hogy MMS képes készülékeket beállítatlanul adnak el, ez számomra elfogadhatatlan. Mint ahogy az is, hogy az Ügyfélszolgálatukat nem lehet felhívni, még a menürendszerük sem működik! Azaz még hibát sem lehet bejelenten, nemhogy bármit is elintézni. Mi erről a véleményetek?
Nem akarok semmi rosszat mondani, de aki azt hiszi vele majd másképp lesz mint általában és úgy vásárol az maga is keresi a bajt. Tessék már szépen elhinni, hogy a sok panasz a Vodafone körül nem véletlen, nem egymástól független esetekről van szó. Sőt, 5 percbe sem tellik megnézni, hogy a sokkal olcsóbb tarifacsomagban az 5-10 perces egység miatt sokkal kevesebb rövid hívásra jut lehetőséged, és bocsájs meg nagyon ritka az, hogy HOSSZAN telefonálsz mobilról lakossági díjcsomagban és a nagy számla mellett is az ár a fő szempont nem figyelsz másra. Nem beszélek arról, hogy kínszencvedés olyan ismerősökkel beszélni akik Vodafon felhasználók mert megszakad a kapcsolat. Ezek miatt SOKKAL drágább, csak éppen átvernek. Az Internet elérésre vonatkozó csomagjuk esetén normál publikus IP címet nem kapsz, NATolnak, hogy ezzel rengeteg internetes szolgálltatásból kizártak? Hogy ez után egy visszaélés (mondjuk spam) után az életben nem tudod ki miatt lett letilva a vodafone sok levelező serveren és emiatt nem megbízható az email és nem is várható javulás? Kit érdekel, aláírsz évekre. Ha úgy írsz alá, hogy nem olvasod el mit írsz alá, nem nézel utána kihez kötöd le magad akkor az NAGYON durva. A kártyás csomagaiknál is trükközés van, elfogadható szolgálltatás nincs. Amúgy az MMS és egyéb beállítások kérdésében azért kérdéses mit kell beállítaniuk és hogy, ezen lehet vitatkozni a többi dolgukon nem. De Vodafone-t illene hanyagolni.
Na akkor ide vések egy két sort!Ugye a Vodkafonnál van előfizum,10 perc hatvan forint(ha 1 percet beszélek az is 60 forint).Én sokat telefonálok mert a férjem vidéken dolgozik,és érdekes módon minden beszélgetés megszakadt kb a második percnél.Egy ideig ez így ment,amíg aztán a férjem megelégelte,és felhívta őket nagy nehézségek árán.És érdekes,azóta nem szakad meg!
Trükközés tipikus példája, de fog az még szakadni