Több napja böngészek,de nem találtam a témámban hasonló fórumot, ezért probálkozom.
Tanácstalan vagyok és nem is tudom lehet e a problémával lépni valamerre, ehhez kérek némi segítséget, útmutatást! (előre is köszi)
A történet röviden, már amennyire lehet:- tavaly hazautaztam Miskolcra kétszer is és egyik alkalommal a 4 napos matricám lejárt 11 perccel!! akkor abban az idegállapotban nem azt figyeltem.... mert ha észreveszem, valószínű a büntetés elkerülése végett vettem volna 1 ujabb 4 napos matricát, mivel ez a legkisebb.
szóval többszöri levélváltás, irtam kereket cseréltem, hívatkoztam betegségre, amire az volt a válaszuk, hogy nem tudnak kivételt tenni, bár én nem is ezt kértem, hanem a büntetés mérsékletét!
Ugyanis nem értem, 11 perc késés miatt miért kell akkora büntetést fizetnem, mint annak, aki nem is vesz matricát!?!?
szóval most már jogi uton haladunk, eljárást indítottak ellenem,mert nem vagyok hajlandó 62 .000ft-ot fizetni!
mellesleg az autópályák minősége sem megfelelő, állandóan lezárások vannak, stb.
minden választ ötletet szívesen vennék, és köszönöm!