(dhol68 @ 2008.05.27, 10:43)

pár évvel ezelőtt lakáskölcsönt vettem fel a K&H-nál és külföldi munkahelyem miatt életbiztosítás megkötésére köteleztek. 2006 óta azonban magyarországi munkahellyel rendelkezem, igy gondoltam kérem az életbiztosításom megszüntetését, hiszen a megkötésére felhozott indok már rég megszünt. Most lassan már 3 hónapja nem hajlandóak válaszolni mindenféle bizottsági döntés és iratpótlási problémákra hivatkozva.
Meg tudná valaki mondani, hogy mennyi időn belül kellene egy banknak ilyen kérelmekre válaszolnia és van-e bármilyen lehetőségem a kölcsön lejárata előtt az életbiztósításom felmondására?
Nem hinném, hogy bármilyen kötelezettségük lenne feléd. Amit kötöttetek, az nem fogyaszási szerződés, tehát pontosan annyit kell teljesíteniük, ami a szerződésben áll. Ha ezt módosítani akarod, ahhoz az ő beleegyezésük is szükséges.
Nekem messziről bűzlenek az ilyen konstrukciók: minden biztosítás, amit nem kifejezetten a biztosítás miatt kötsz, az nem téged véd, hanem a bankot, de a díját neked kell fizetned.
Egyébként nekem is pont ugyanilyen problémám volt, de meguntam, hogy minden ügyintézés miatt személyesen kell bemennem fél nyolcra a megadott OTP bankfiókba, ahonnan majd elhajtanak valamilyen indokkal, úgyhogy inkább fizetem a havi extra 800 forintot a biztosításra. Legközelebb akkor akarok az OTP-ben járni, amikor megszűntetem a szerződésemet...