Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Csak Egy Mosdókagylót Szerettem Volna...
Fogyasztóvédelem Fórum > Hagyományos termékvásárlás > Építőipar
gerq
Lefoglaltam egy mosdókagylót 2008. 05. 28-án reggel az Erős Kft-nél, este mentem érte. Munkahelyemről 1 órával előbb el kellett kéreckednem, így is zárás előtt 20 perccel érkeztem. A terméket kifizettem, ezután át szerettem volna venni az árut, ahol a terméket nem találták, így azt mondták, hogy holnap jöjjek vissza érte, addigra hoznak a másik üzletükből.
Ezt azt jelenti számomra, hogy ismét el kell jönnöm előbb munkából, át kell verekednem magam városon stb.
Ebben az esetben azt tartanám korrekt megoldásnak, hogy az árút leszállítják (Budapesten belül). Ezt jeleztem az áru "átvételekor", de nemleges választ kaptam (az áruház rendelkezik szállítási lehetőséggel).
29-én reggel telefonáltam az üzletbe, reménykedtem benne, hogy elintézhető a kiszállítás, ismét nemleges válasz kaptam.

Mit lehet tenni? starwars.gif
asdf
Megveszed mashol. Velhetoleg szamtalan szombaton, es meg jopar vasarnap is nyitvatarto ilyen uzlet van. Egy mosdokagylo szerintem nem egy olyan osszeg, ahol belefer, hogy jofejsegbol kivigyek...
Tobbet meg nem mesz oda wink.gif
Vásárló
Sziasztok!

Tipikus esete annak, amikor a vevő csak addig vevő, amíg a pénzt adja. Kedves asdf, gondolom te sem szereted mikor palimadárnak néznek. Igenis teljeskörű tájékoztatásban kellet volna részesülnie Gergnek. (mert ugye senki nem hiszi el, hogy a személyzet nem tudott arról, hogy nincs raktáron az a termék). Szimpatikusabb lett volna a kereskedelmi egység hozzállása, ha felajánlják segítségüket a kiszállítást illetően, még akkor is, ha ez "csak" egy mosdókagyló, így talán az említett kereskedelmi egység egy újabb visszajáró vásárlóval lehetett volna gazdagabb, aki a jövőben lehet, hogy nem "csak" egy mosdókagylót vásárolt volna ezen a helyen.

Köszönöm a figyelmet:

Vásárló

"Egy vásárló betér egy üzletbe. Köszön illedelmesen: Jó napot kívánok!
Válasz nem érkezik a nagyon "elfoglalt" cseverésző eladó hölgyektől. Odalép hozzájuk és azt mondja: Jó napot kívánok, mi ismerjük egymást. Az eladó hölgy válaszol: ne haragudjon, de én nem ismerem magát. A vásárló: de, de igen hölgyem, Ön az Eladó én pedig a Vásárló!":)
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.