Variációk egy ati1950pro videókátyára
Mit lehet tenni, ha egy nagy nevű forgalmazónál vásárolsz (38900huf), egy ugyancsak jó nevű gyártó álltal piacra dobott terméket és az egy év egy nap után visszaadja a lelkét a Teremtőnek?
1.nap Telefon a forgalmazónak, mert még van két év gari.
2.nap Megérkeznek a megboldogúltért
3.nap Onnan köszönet, azért mert közöltem, mi is a hiba, innen kérdés mikor áll helyre a gépben a rend?! Válasz: 15 napon bellül! Korrekt Thx!
17.nap Telefon fel! Innen kérdés: infó? Válasz: a kártya nem javítható ezért egy vadi új terméket kapok. Happy!
18.nap Telefon fel! Innen: Na mi van? Válasz: sajnos a fent említett termék már nincs a disztribútornál. Innen: ??? Onnan: Egy hasonló kategóriájú terméket ajánl fel a di sztribútor. Innen: Milyet? Onnan: sajnos nem tudják megmondani. Innen: HMMM?!!? Onnan: Holnapra biztos kiderül!
19.nap Telefon fel: 06.1..... Innen: Milyen? Onnan: egy7900-as szériájú kártya, ami az enyémnél sokkal fejlettebb tech. Innen: De milyen? Onnan: sajna azt nem lehet tudni, mert bla, bla... Vissza fogom hívni délután!
délután..... csend
20.nap Telefon fel: 061.... Innen: No? Onnan: Még mindíg nincs ott a kártya.
I: Mikor? O:délután visszahív! 16.17.18.19h. Telefon fel: 061.... i:hmmmm??!! O: A kolléga már elment, de ha visszajön fel fog hívni! 20.21.22h alszom....
21.nap szombat
22.nap vasárnap
23.napTelefon fel:061.... i: Tudják a telefonszámomat O: igen I: Akkor hívjanak vissza
24.nap Vérnyomás 200 telefon fel:061.... I:infó?? O: aki a dolgomat intézi továbbképzésen van. I: És....???? O: hát ugye mivel adistribútor bla, bla... I: Hívjanak vissza! i: telefon fel, fogyasztóvédelmi infók tömkelege... Thx telefon le
Telefon fel: 061... I: megkérdeztm a fogyivédőt, hogy.... o:Intézkedünk 15 perc és visszahívjuk! 11.00 telefon le. 11.15 Hallom a csegőhangomat!
1.meccs o:7900gs i:nem o:visszahív
2.meccs o:1950pro, de más gyártótól i: ok, beszámítható egy időtállóbb kártyába? o: igen, piaci értken, ami 28960huf. i:ok
25.nap Hallo a csengőhangomat! O:Sajnos a felajánlott másik 1950pro is csak virtuálisan létezett.
3.mecss gyártó ajánlata egyati3650. I:Hmmm, beszámítható? O: igen piaci ár kb 20000huf. i: nemmmm
4.meccs o: disztr. ajánlata fizess 15000huf plussz és ok 8800gt I: Bolhapiac?? Nemmm!!!
5.meccs O: Én nem hajlok semmilyen kompromosszumra, ezért a disztr. bácsi feldugta az orrát és küldeni fog nekem egy ugyanolyan asus1950pro-t amilyen nekünk volt az uccában! I: De múltkor nem volt! O: Most majd kerítenek egyet! i: beszámítható? o: Nemmmmm!! I: Hát akkor küldjék! Mikor? o: Lehet már holnap!
i:thx!
26.nap Holnap CSENGETNEK! FUTÁR? nem, a postás,hozta a gyerekek internet előfizetésének számláját.Kérdezemén kolléga, nem lehet visszavinni, mivel ebből a szolgáltatásból e hónapban ki voltunk zárva technikai okokból. Ő:Nem, de segélyt vehetek fel. Én: Összekever valakivel.
Telefon fel: 061.... i:Mi lessz??? O: Majd jön a kártya, de nem kell türelmetlenkednem, mert nekik, mint kiskereskedők 30 napjuk van, hogy a garanciális ügyeket lerendezzék, tehát még van 5 nap. I: Akkor mi volt a 15 nap? O: Az más I: Mi van ha más fórumokhoz fordulok? O: Ők állnak elébe! Visz hall!
No most itt tartunk, én itt ülök egy kávéházban, ahol írom a sirámaimat és közben azon töröm a fejem, hogy miképp közlöm a két fiammal, hogy valami forgalmazó, meg disztríbútor kitútrta a gépükből a zsebpénzükből összespórolt alkatrészt....
Őszintén kivábcsi vagyok, hogy mit lehet ilyenkor tenni?!