Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Burger King
Fogyasztóvédelem Fórum > Szolgáltatásokkal kapcsolatos fórumok > Vendéglátás / Idegenforgalom
Szilke
Tegnap a Hungária körúti Burger King gyorsétterembe mentünk be négyen. Mivel nem mindenki akart (vagy tudott) szénsavas üdítőt inni, nem tudtunk mindent menüben megvásárolni. Több problémánk is adódott. A továbbiak könnyebb megértése végett leírom mi szerepel a számlán:
West wopper 2 db. 1500.-
Közepes krumpli 2 db. 700.-
Jeges kávé 1 db. 390.-
Közepes cola 1 db. 290.-
Naturaqa szénsavmentes 1 db. 320.-
Dupla sajtburger menü
Dupla sajtburger 660.-
Közepes krumpli 300.-
Közepes cola 70.-
Whopper menü
Whopper 670.-
Közepes krupmli 300.-
Közepes cola 60.-
Összesen 5260.-

- Kértük, hogy az egyik cola ne legyen hideg, erre közölte az eladó, hogy olyan nincs. Mivel csak ásványvíz volt, ami nem hideg, így azt kértünk. A tálcára 3 cólát és egy ásványvizet tett, mire mondtuk, hogy csak két colát kértünk, (mivel hideg) és egy ásványvizet. Erre az egyik colát elvette. Ránéztem a számlára, és láttam, hogy három cola van kiszámlázva, ezt szóvá tettem. Azt mondta, hogy nem tudja visszaadni a pénzt. (de a colát elvette!!!). Mondtam, hogy akkor adja vissza a colát, ha már kifizettük. Grimaszolás közepette visszaadta.
- Csak két közepes krumplit tett a tálcára. Ezt is szóvá tettem. Azt mondta, hogy csak kettőt kértünk. Erre mutatom neki a számlát, hogy négy helyen szerepel a krumpli. Be akarta magyarázni, hogy az azért van, mert a menü szét van bontva, és a menük krumplija felül is szerepel. Kértem, hogy akkor mutassa már meg, hogy a menük colája és szendvicse hol szerepel két helyen. Erre szólt egy másik eladónak (valami főnök féle lehetett), annak újkra elmondtam a problémámat, aki megint be akarta magyarázni hogy az a bontás miatt van. Mondtam neki, hogy akkor adja össze a számlán szereplő tételeket. Erre mondta az eladólánynak, hogy adja ki a két krumplit. Erre ő flegmán "Nem érek rá!" Nem tágítottam. Igaz jól megváratott, de a végén szúrós tekintettel szinte odadobta a két krumplit.
- Ezeken túl, annak ellenére, hogy alig volt ember az étteremben, a kiszolgálás csiga lassú volt, az eladók unott képpel szolgáltak ki, mindha szivességet tennének a vevőknek.
FELHÁBORÍTÓ!!!
Ezt okulásként írtam le, hogy nem árt megnézni, mit fizetünk és mit kapunk!
Ercsike
Szia!

Az eset fel háborító tényleg nem is az összeg, hanem hogy h..nek nézik az embert viszont itt csak egy dolgot lehet tenni PANASZKÖNYV. Azért van a panaszkönyv, ha nem vagy megelégedve az áruval akkor uccu neki és írd be a panaszkönyvbe. Kötelesek is rá válaszolni!!! Ha jól tudom amúgy utólag is be lehetne ezt írni természetesen a számlaszámot ne hagyd ki.

Üdv.
biim
Sziasztok!

De úgy tudom, h ilyen helyeken van ott egy üzletvezető is. Azt is ki lehet hívni a kis kuckójából és bepanaszolni az ilyen kis pökhendi majmot. Nem biztos, h másnap is ott fog dolgozni az ilyen.
Gyorséttermek nem nagyon szeretik az ilyen féle kritikákat.....gyorsan megszabadulnak az ilyen emberkéktől. Szerintem ez lett volna a legjobb megoldás...hatásosabb lett volna.
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.