West wopper 2 db. 1500.-
Közepes krumpli 2 db. 700.-
Jeges kávé 1 db. 390.-
Közepes cola 1 db. 290.-
Naturaqa szénsavmentes 1 db. 320.-
Dupla sajtburger menü
Dupla sajtburger 660.-
Közepes krumpli 300.-
Közepes cola 70.-
Whopper menü
Whopper 670.-
Közepes krupmli 300.-
Közepes cola 60.-
Összesen 5260.-
- Kértük, hogy az egyik cola ne legyen hideg, erre közölte az eladó, hogy olyan nincs. Mivel csak ásványvíz volt, ami nem hideg, így azt kértünk. A tálcára 3 cólát és egy ásványvizet tett, mire mondtuk, hogy csak két colát kértünk, (mivel hideg) és egy ásványvizet. Erre az egyik colát elvette. Ránéztem a számlára, és láttam, hogy három cola van kiszámlázva, ezt szóvá tettem. Azt mondta, hogy nem tudja visszaadni a pénzt. (de a colát elvette!!!). Mondtam, hogy akkor adja vissza a colát, ha már kifizettük. Grimaszolás közepette visszaadta.
- Csak két közepes krumplit tett a tálcára. Ezt is szóvá tettem. Azt mondta, hogy csak kettőt kértünk. Erre mutatom neki a számlát, hogy négy helyen szerepel a krumpli. Be akarta magyarázni, hogy az azért van, mert a menü szét van bontva, és a menük krumplija felül is szerepel. Kértem, hogy akkor mutassa már meg, hogy a menük colája és szendvicse hol szerepel két helyen. Erre szólt egy másik eladónak (valami főnök féle lehetett), annak újkra elmondtam a problémámat, aki megint be akarta magyarázni hogy az a bontás miatt van. Mondtam neki, hogy akkor adja össze a számlán szereplő tételeket. Erre mondta az eladólánynak, hogy adja ki a két krumplit. Erre ő flegmán "Nem érek rá!" Nem tágítottam. Igaz jól megváratott, de a végén szúrós tekintettel szinte odadobta a két krumplit.
- Ezeken túl, annak ellenére, hogy alig volt ember az étteremben, a kiszolgálás csiga lassú volt, az eladók unott képpel szolgáltak ki, mindha szivességet tennének a vevőknek.
FELHÁBORÍTÓ!!!
Ezt okulásként írtam le, hogy nem árt megnézni, mit fizetünk és mit kapunk!