Rendeltem egy terméket, 06.09-én hétfőn egy honlapról, feltüntetett kiszállítási idő 2-4 nap volt és tájékoztattak arról, hogy a kiszállító minden esetben felhív a szállítás előtt. A szállítási (budapesti) és a (számlázási) szolnoki címnek 2 különböző cím lett megadva, ezért a megjegyzés rovatban is feltüntettem a szállítási (budapesti) címet.
06.17-én még nem kaptam meg a csomagot, nem hívtak a szállítók, tehát felhívtam az ügyfélszolgálatukat, azt a tájékoztatást kaptam, hogy a csomagot elvitték a szállítók és bármelyik percben hívhatnak a szállítók (ezt mondák 18-án 19-én és 20-án is).
Mivel még 20-án délben sem hívtak a szállítók, lemondtam a megrendelésemet, a cég honlapján és az e-mail címemről is. Ezek után 06.21-én 16:30 kor kiszállították a számlázási szolnoki címre, ahol átvették a csomagot és kifizették a termék árát (néha rendelek oda is, sajnos fel se hívtak).
Azonnal felhívtam a céget, hogy fordítsák vissza a szállítójukat, ahol közölték, hogy nem tehetik meg és a kereskedelemben ez nem így működik (pedig ha én valamit Budapestre kérek és az 2-4 nap helyett 11 múlva Szolnokra érkezik meg szerintem problémás)… .
Megegyeztünk, hogy 06.23-án hétfőn elviszik a csomagot és amint visszaérkezett hozzájuk utalják az általam megadott számlaszámra, a kifizetett összeget.
25-én szerdán visszaszállították a terméket, de sajnos a mai napig 06.30. sem érkezett meg a számlámra a pénz. Ma ismét elküldtem nekik a számlaszámomat és felhívtam Őket azt mondták az utalás megtörtént.
Segítségét szeretném kérni.
Ön szerint várjak még 3 banki munkanapot, vagy tegyem meg a feljelentés és a történetem fórumokon való közzétételét (a cég nevét feltüntetve), hogy másoknak ne okozhassanak bosszúságot?