Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Pannonline - Amit A Pannon Sem Tud Kezelni?
Fogyasztóvédelem Fórum > Szolgáltatásokkal kapcsolatos fórumok > Vezetékes és mobil szolgáltatók
Piqlet
Szép napot mindenkinek!

Az alábbi levelezést szeretném közzétenni a fórumon:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tisztelt Szolgáltató!

Június 09-én a PannOnline oldalára belépve töltöttem 7200ft-ot mobilomra. Az OTP pár perc múlva, 12:17 perckor válasz-smst küldött, hogy a vásárlás megtörtént a Pannon Netshop szolgáltatásán keresztül. Az összeg viszont nem került jóváírásra mobilomon.

A 1220-at hívtam, ahol megnyugtattak, hogy a feldolgozás időt vesz igénybe, egész pontosan a szerződés szerint 72 óra áll a Szolgáltató rendelkezésére a mobilom feltöltésére. Később még kétszer hívtam a 1220-at, a 3. hívásnál már kissé ingerülten, mivel a pénz "eltűnt" a számlámról, viszont egy ügyintéző sem segített abban, hogy hová. Még azt sem tudták megmondani, hol kell visszakeresnem a tranzakciószámot - a Pannon saját oldalán! A hölgy többszöri felszólítás ellenére sem volt hajlandó kapcsolni egy vezetőt, aki talán érdemben segíteni tudott volna.

Másnap a budaörsi központot hívtam, ahol egy hölgy legalább a tranzakciószám megkeresésében segítségemre volt - és ennyi. Sőt, a Pannon ezek után még sms-t is küldött(!), hogy PáratlanSzám Szolgáltatás havidíjának kiegyenlítése céljából töltsem fel egyenlegemet.

Az egyenleg-feltöltés a mobilomra az ígért 72 óra letelte után, június 12-én 13:35 perckor érkezett csak meg. És a gördülékeny(?) ügyintézés megkoronázásaként június 14-én 07:12 perckor a Pannon ismét küldött 2(!) sms-t melyben közli, hogy a PáratlanSzám Szolgáltatást törölte mobilomról..

Ezekután ezúton szeretnék érdeklődni, hol és milyen formában jelenthetem be kártérítési igényemet mind a késedelmes feltöltés, mind pedig az elégtelen ügyintézői szolgáltatás miatt.

Megjegyzem, évek óta vagyok előfizetőjük és eddig semmi problémám nem volt szolgáltatásukkal. Ezért is nem értem, hogyan romolhatott meg az ügyinézés színvonala. Azt gondolom, egy európai színvonalú cég nem engedheti meg magának sem az internetes, sem a telefonos szolgáltatás ilyen jellegű leromlását. Az ügyintézőket habár udvariasnak, de rendkívül felkészületlennek és nem igazán készségesnek találtam.

Tisztelettel: Keszler Rita Erika (E-mail: piqlet@freemail.hu)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tisztelt Keszler Rita Erika Úrhölgy!

Szíves tájékoztatásul közöljük, hogy telefonszáma nélkül sajnos nem tudunk információval szolgálni.

Kérjük, hogy érdemi válaszunk megírása érdekében szíveskedjen megküldeni részünkre a vonatkozó GSM számát és ahhoz tartozó jelszavát, melyet követően kivizsgáljuk panaszát.

Várjuk visszajelzését.

Tisztelettel,

Nyúl Georgina
Pannon
Internet Ügyfélszolgálat

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tisztelt Ügyfélszolgálat!

A számom: 396-58-37.
További félreértések elkerülése végett: Pannon-os szám! (Egyébként nem értem, hogy név alapján a Pannon hogyhogy nem tud visszakeresni egy számot???) Sajnos nem tudom milyen jelszóról tesz említést, mivel a számot olyan régen használom, hogy még a szerződéskötés időpontjára sem emlékszem, nemhogy bármilyen jelszóra.

Ismételten kiemelném, hogy az évek során soha semmilyen problémám nem volt szolgáltatásukkal, viszont a lent említett problémámmal kapcsolatban az Ügyfélszolgálat munkatársainak felkészültsége és készségessége erőteljes hiányosságokat mutatott...

Tisztelettel:
Keszler Rita Erika
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tisztelt Keszler Rita Erika Úrhölgy!

Szíves tájékoztatásul közöljük, hogy adminisztrációs rendszerünk a 20/396-5837-es GSM számú kártyás előfizetéshez jelszó tartozik.

Jelszavát - amennyiben elfelejtette - személyesen, bármelyik Bemutatótermünkben vagy Partnerüzletünkben (http://pannonline.pannon.hu/EP/) módosíthatja személyi igazolványa, új típusú esetén lakcímigazoló kártyája bemutatását követően.

A régi jelszót már nem tudjuk megadni, az újat is (amely hat számjegyből kell majd, hogy álljon) csak a tulajdonos fogja tudni, azt a helyszínen egy ún. "PINpad" segítségével kell bebillentyűznie.

Általánosságban tájékoztatjuk azonban, hogy a Szolgáltató a Feltöltőkártya feltöltésének időpontjától számított legfeljebb 72 órán belül vállalja a Feltöltött összeg jóváírását az Előfizető egyenlegén.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a Pannon nem felel semmilyen közvetett, járulékos kárért, elmaradt haszonért.

Tájékoztatjuk továbbá, hogy a PáratlanSzám szolgáltatásunk bármikor újra megrendelhető a Pannon hálózatából díjmentesen hívható 1741-es szolgáltatás manipulációs vonalunkon vagy a 1220-as Telefonos Ügyfélszolgálatunkon, mely szintén díjmentesen elérhető saját hálózatból, valamint PannOnline rendszerünkön keresztül (https://pannonline.pannon.hu/Pannonline/fwk/Login2.aspx?ReturnUrl=/PannOnline/default.aspx) a regisztrációt követően.

Cégünk kiemelt figyelmet fordít kollégái és viszonteladói képzésére, hogy ezáltal is hozzájáruljon a minőségi ügyfélkezeléshez, növelje meglévő és jövőbeni ügyfelei elégedettségét szolgáltatásainkkal, illetve ügyfélszolgálatunkkal kapcsolatban. Ugyancsak nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a tájékoztatás, a kiszolgálás és az egyéb segítségnyújtás a lehető legudvariasabb és teljes körű legyen

Fontosnak tartjuk az Ügyfeleinktől érkező visszajelzéseket, ezért köszönettel tartozunk Önnek, hogy véleményét megosztotta velünk, melyet munkánk során a lehetőségünkhöz mérten igyekszünk felhasználni.

Sajnáljuk, amennyiben szándékunk ellenére kellemetlenséget okoztunk Önnek, amelyért ezúton kérjük szíves elnézését.

Reméljük, hogy a történtek ellenére a jövőben elégedetten veszi igénybe szolgáltatásainkat.

Tisztelettel,

Nyúl Georgina
Pannon
Internet Ügyfélszolgálat
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Köszönöm mindenkinek, aki végigolvasta kissé hosszúra nyúlt üzenetemet. Csak annyit szeretnék tudni, jogosan reklamáltam-e? A Pannon nem követett el szerződésszegést, amennyiben a szerződésben ígért 72 óra letelte után töltötte csak fel egyenlegemet? Az OTP-vel kétszer is beszéltem, ott azt mondták, ha az utalásról megkaptam az sms-t, akkor az megtörtént. Így még mindig nem értem, hol keringett a pénzem több mint 3 napon keresztül????
Ez az a híres élvonal, aminek a Pannon hirdeti magát... Elkeserítő!
asdf
Elso korben a szemelyes adatokat szerintem torold ki. Masreszt az afsz szerint 3 nap alatt kell metortennie a feltoltesnek, ok ezzel ha jol latom ugy 1 orat kestek. Evvan kategoria. A paratlanszam lemondodasat en sem ertem. Lehet, hogy egy korabbi allapotot kuldott ki sms-ben kesobb, es pont akkor ujitotta volna meg a paratlanszamot, amikor a feltoltes keslekedese miatt nem volt elegendo egenleged.
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.