Sziasztok !
Egy olyan dolgot szeretnék megosztani veletek, amivel most igazán nem tudok mit kezdeni. Gondoltam hátha valakinek lesz valami ötlete.
2 évvel ezelőtt elhoztunk a Vodafone-tól hűségnyilatkozat nélkül 5db előfizetésés kártyát a VODAFONE1000 nevű csomagban.
Ennek a csomagnak a havidíja 18.000 Ft + ÁFA / hó, amely teljes egészében lebeszélhető és a továbbiakban is ugyan azért a percdíjért (18 Ft + ÁFA) tudunk beszélni..
Nos ezzel nem is volt probléma. Fizettük a számlákat rendesen.. Eltelt aztán 2 év és MOST (1 hónappal ezelőtt) a VODAFONE-tól felhívott bennünket valaki, hogy elfelejtettek 2 év alatt (!!!) havidíjat számlázni.. És fel voltak háborodva, hogy ezt mi miért nem vettük észre.. Kérdezem én : Ha a számlánk minden hónapban 40-50 000 volt, akkor miért gyanakodtam volna....
Most persze egy összegben akarják az elmaradt díjat, de mivel a törvény csak az utolsó 1 évet engedi nekik kiszámlázni, ezért csak arra (csak) tartanak most igényt egy összegben.. (Ez 260.000 Ft)
Én vállalkozó vagyok.. Ha valakihez odamennék, hogy 2 évvel ezelőtt elfelejtettem valamit kiszámlázni és most kiszámlázon azt, .... Hát jó esetben pofánröhögnek..
A gond az, hogy 2 év alatt elég sokan megismerték a számainkat és nem akarjuk, hogy megszűnjenek..
Állítólag ez egyedi dolog.. És ők sem értik.. De igazán engem ez nem érdekel.. Meglátásom továbbra is az, hogy Ők hibáztak nyeljék be.. Nem ?
Megoldás ? Valaki ?? Esetleg járt valaki hasonlóan ??
Valaki írjon legyen szíves.