(kuki @ 2008.07.15, 16:20)

Egyik nap családommal elmentünk a gergelyiugornyai strandra.Megjegyzem hogy 46 éves vagyok de már nyugdijas,rendelkezem nyugdijas igazolvánnyal is.A PÉNZTÁRNÁL FELMUTATTAM DE A PÉNZTÁROS AZT KÖZÖLTE,HOGY CSAK 60 ÉV FELETT JÁR A NYUGDIJAS kedvezmény.Kérdem én akkor miért nem azt irják ki az ártájékoztatóra,hogy 60 év felett ennyi és ennyi a jegy????.Szerintem ez megtévesztő igy,azzal hogy én nem vagyok 60 éves attól én még nyugdijból élek!!!!
Tudtommal minden kedvezmény az adott szolgáltató árkialakítása szerint jár, nincs semmiféle központi szabályozás, mint annak idejében a szocializmus idején volt. A szolgáltató ÁSZF-jében benne kell lennie a pontos meghatározásnak, nem lepődnék meg azon sem, ha a pénztáros tudta volna rosszul. Egyébként a "diák" illetve "gyermek" kedvezmények meghatározása még jobban eltérő szokott lenni: van ahol életkorhoz kötik (18 év alatt), de olyan is van, ahol van egy 130 cm-es kapu, ahol ha a gyerek átfér állva, akkor számít gyereknek.
Én 34 éves vagyok, de van diákigazolványom, és nem lepődök meg, ha nem mindenütt fogadnak el tanulónak. Szívük joga meghatározni az árazási feltételeiket.