Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Nagyi Palacsintázója
Fogyasztóvédelem Fórum > Szolgáltatásokkal kapcsolatos fórumok > Vendéglátás / Idegenforgalom
laribaba
KEDVES FOGYASZTÓK!

Ma(2008 július 18) szemtanúja voltam egy címkehamisításnak, miközben a pultnál rendeltem ebben a palacsintázóban. Éppen várakoztam, mikor megpillantottam egy ottdolgozót, h fogylaltos dobozokról letörli a szavatosságot jelző dátumot és helyette alkoholos filctollal más dátumot írt a dobozokra.
Az elég feltünő volt, h nevetve kérdezgette a kollégákat "Te mikor születtél?.. és a lányod?" hónap is napnak ezt írta a dobozokra az év pedig h megfelejen esetleges vizsgálatnál gondolom 2009.
Még jó h nem fagyís palacsintát rendeltem, de többett nem tudnék nyugodt szívvel bármit elfogyasztani ezen a helyen.

Kihez fordulhatok ebben az esetben?

Kérlek segítsetek!

megundorodtam sad.gif
lazurdeak
(laribaba @ 2008.07.18, 14:10) *

KEDVES FOGYASZTÓK!

Ma(2008 július 18) szemtanúja voltam egy címkehamisításnak, miközben a pultnál rendeltem ebben a palacsintázóban. Éppen várakoztam, mikor megpillantottam egy ottdolgozót, h fogylaltos dobozokról letörli a szavatosságot jelző dátumot és helyette alkoholos filctollal más dátumot írt a dobozokra.
Az elég feltünő volt, h nevetve kérdezgette a kollégákat "Te mikor születtél?.. és a lányod?" hónap is napnak ezt írta a dobozokra az év pedig h megfelejen esetleges vizsgálatnál gondolom 2009.
Még jó h nem fagyís palacsintát rendeltem, de többett nem tudnék nyugodt szívvel bármit elfogyasztani ezen a helyen.

Kihez fordulhatok ebben az esetben?

Kérlek segítsetek!

megundorodtam sad.gif

Tudomásom szerint az ÁNTSZ (Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat) hatásköre, ők ellenőrizhetik az éttermeket ilyen szempontokból. Nem tudom viszont, hogy egy ilyen bejelentésre "ráugranak"-e.
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.