Tisztelt Cím !
Volt egy hűtőládám üveges tetővel,ami elromlott,és megállapította hűtőszerelő ,hogy palásthibás ,reklamáltam a cégnél és megígérték ha elviszem kicserélik egy újra,ez meg is történt elvittem 200km-re,természetesen az autót,és egyéb költségeket én áltam,(és most úja ezt akarják velem csináltatni,csak fordítva az újat vigyem visszaa régit meg visszaadják),megkaptam a hűtőládát,most meg kapok egy levelet,3 hét után hogy Ők azóta tesztelték a készüléket,és ki is javították,ami szerintük nem is volt hibás,és most vigyem vissza az új készüléket a régit pedig visszaadják ,ha nem viszem kiszámlázzák az új készüléket részemre.
Még annyit fűznék hozzá a garancia feltételekben az szerepel,hogy a hűtőládát be kell üzemeltetni (habár a hűtőszerelő szerint ez olyan termék,hogy vidd,és helyezd áram alá)és havonta karbantartási jegyzőkönyvet kell felvenni,nos ez is megtörtént,de az lenne a kérdésem szabhat-e ilyen kemény" ,és költséges garanciális feltételeket a forgalmazó,illetve a szavatossági csere jegyzőkönyben megállapítást nyert,hogy a hibás berendezése cseréje megtörtént,helyette új berendezést biztosítottak,kérheti-e ezután a forgalombahozó a cserekészülék visszaadását vissza szállittatását,és ilyen költséges garanciális követelményeket havi átvizsgálást ilyen készülékeknél ami egy fagyasztóláda?
Mit tegyek most,kiszámlázhatja-e mikor nem is vásároltam,hanem cserekészülékkéntadták,éppen elég költséges volt elmenni érte is.