Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Mp4
Fogyasztóvédelem Fórum > Hagyományos termékvásárlás > Műszaki cikkek
eronix
Sziasztok!

Olyan jó lenne ha tudnátok nekem segíteni!:) Egy éve vettem egy eronix márkáju mp4 lejátszót.
Több probléma volt már vele a fülhallgató az állandó jellegü de az már nem is számít:)
3szor volt már szervizben 2 szer az aksia miatt, most a rádiót nem fogja csak amikor kedve tartja. Mikor már kétszer az aksia miatt szervizben volt kértem hogy cseréljék ki erre ügyet sem vetettek a rádió adást most nehezen veszi, szeretném a termék árát vissza kapni a fülhallgatója sem müködik.A garancia pairon (amit már természetesen hosszabitottak) már hely sincsen egymásik javitást feltüntetni, mivel kicserélni nem akarták nekem, segitő készséget egeltalán nem tapasztaltam a részükröl.Hozzájuk hiába fordulok. Szerintetek ha 4szerre is visszaviszem,a valós problémával aminek nem kéne lennie jogosan kérhetem vissza az árát?És van rá lehetőség hogy vissza is adják,
Blade
Próbálj meg elolvasni egy-két hasonló problémát a fórumról, sok-sok hasonló esetet találsz.
Röviden annyi, hogy rossz helyen kopogtatsz: a garancia kötelezettje a bolt, aki eladta neked. A szervíz csak az ő segédjük, aki javít, de ha ez már nem megfelelő (túl sok, elhúzódó javítás), akkor a kereskedőhöz kell fordulnod, tőle kérheted a cserét, vagy állhatsz el a szerződéstől.
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.