Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Szavatosság
Fogyasztóvédelem Fórum > Hagyományos termékvásárlás > Műszaki cikkek
Tillu
Kedves Fogyasztóvédelem.com!

A következőben kérném segítségeteket:

2005. december 24-én vásároltunk egy Thomson márkájú LCD televíziót 330.000,-Ft-ért a MediaMarktban.
A TV kb. 3 hete elromlott (rendeltetésszerű használat közben). Elvittül szervizbe, ahol 3 hét után közölték, hogy a főtápegység ment tönkre, és cserélni kellene, de mivel a Thomson cég tönkrement vagy kivonult Magyarországról, ezért alkatrészt nem lehet ehhez a készülékhez beszerezni. A szerviz erről szakvéleményt is adott.
Természetesen a garancia már lejárt. sad.gif
Mit tudok ebben az esetben tenni?
Én úgy tudom, hogy a forgalmazónak biztosítani kell a tartós fogyasztási cikkek esetén az alkatrészellátást, szervizt.

Válaszotokat előre is megköszönve!

Üdv:
Csilla
Mozigépész
Igen, ha jól tudom 5 vagy 10 év. De mivel garancia lejárt, szerintem ha a forgalmazó nem biztosítja az alkatrész utánpótlást, csak polgári peres úton tudod behajtani rajta. crybaby.gif
Blade
A tápot meg is lehet javíttatni, nem csak cserélni. Sajnos nem tudok neked konkrét címet mondani, de tuti, hogy találsz olyan szerelőt, aki képes erre... ráadásul még olcsóbb is, mint a csere.
toreki
Nincs 3 év szavatosság a TV-re? (Már rég jártam erre, és felejtek.)
asdf
A kotelezo alkatreszellatas eloirasa mar megszunt ha jol remlik. Keress egy szakit, aki megszereli. Vagy lehet szajkaratezni az MM-mel a szavatossag okan...
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.